Μιχάλης Σεϊτής: «Η Σπυροπούλου είναι ωραία γυναίκα και η πορεία της στην τηλεόραση είναι αξιέπαινη»

Έχουμε δει κάποιες κοινές τους φωτογραφίες στο social media και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δηλώσει πως είναι παιδικοί φίλοι. Ο λόγος για τον Μιχάλη Σεϊτή, τον Παραολυμπιονίκη του στίβου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο Celebrity Travel στο Περού, μαζί με τον αδελφό του, Γρηγόρη. Μιλώντας στον Νίκο και την εκπομπή του Open για τα παιδικά τους χρόνια στη Ρόδο, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, ο Μιχάλης Σεϊτής αναφέρθηκε και στην παλιά του συμμαθήτρια,

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ήμασταν συμμαθητές σε όλο το δημοτικό. Παρέα δεν κάναμε, αλλά ήμασταν στην ίδια τάξη. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να πιούμε κάποιο καφέ ένα ποτό, έχουμε βρεθεί κάποιες φορές», είπε ο στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος αναρωτήθηκε αν έχει συμβεί και κάτι περισσότερο ανάμεσά τους και αν είναι το στυλ γυναίκας που του αρέσει. «Σίγουρα είναι ωραία γυναίκα η Κωνσταντίνα… και η πορεία που έχει ακολουθήσει στην τηλεόραση νομίζω είναι αξιέπαινη. Είμαστε παλιοί συμμαθητές και φίλοι, αυτό μόνο», ξεκαθάρισε ο Παραολυμπιονίκης στον Mr Travel.
To δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μιχάλη Σεϊτή στον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel έρχεται μαζί με μια μαγική περιπλάνηση στο Μάτσου Πίτσου στο Περού αυτό το Σάββατο, 8/12, στις 20.00 στο Open.

Δείτε ακόμη: Η συνεργασία Μαζωνάκη – Δημητρίου – Κουρκούλη: «Με είχαν πάρει στο μαγαζί γιατί ο Νίκος έφυγε και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα