Γιώργος Μαυρίδης: Απίστευτο σκηνικό στα παρασκήνια του The 2night show! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τη φάρσα που του έστησαν…

Ο Γιώργος Μαυρίδης το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη και τα σχόλια που άκουσε μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης τους κοινής φωτογραφίας.

«Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς

τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο… Με το που μαθαίνεται κάτι, “στημένο είναι” δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, “ξεπουλάει τη σχέση του”… Ε, άντε στο διάολο όλοι μαζί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Επιπρόσθετα, η ομάδα της εκπομπής του έστησε μια φάρσα, ωστόσο παρολίγο να ξεφύγει και να «παίξουν ξύλο». Συγκεκριμένα, μόλις ο Γιώργος Μαυρίδης μπήκε στο καμαρίνι των καλεσμένων, μια γυναίκα μπήκε μέσα και του ζητούσε βοήθεια, αφού υποτίθεται ότι την κυνηγούσε ο σύντροφός της.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μπήκε μπροστά για να την προστατέψει και ενώ οι δύο άντρες ήταν έτοιμοι να «πιαστούν στα χέρια», η ηθοποιός πήρε τον «αγαπημένο» της και έφυγε.

Μόλις, ο Γιώργος αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα ξέσπασε λέγοντας: «Είστε καλά ρε; Πάτε καλά ρε μα….ες; Εμένα βρήκατε;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα