Δείτε γιατί πρέπει να υιοθετήσετε το χτένισμα της Gigi Hadid asap

Η τελευταία εμφάνιση της Gigi Hadid στην παρουσίαση της Redux Grunge Collection του φίλους της Marc Jacobs ήταν απίστευτη κι αυτό κυρίως χάρη στο hairstyle που υιοθέτησε που όλες αγαπάμε αλλά δεν το τολμάμε αφού είναι λιγάκι εκκεντρικό αν και πολύ γλυκό και χαριτωμένο. Πρόκειται για τα space buns. Του δύο κότσους δηλαδή

που μας θυμίζουν την παιδική μας ηλικία αλλά και την Princess Leia επίσης, ξέρετε εκείνη από το Star Wars που έκανε το χτένισμα να πάρει διαστάσεις θρυλικές.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Hadid με το συγκεκριμένο look. Είχε μια παρόμοια version στο catwalk της Anna Sui αλλά και στην παρουσίαση της συλλογής Tommy Hilfiger στην Ιαπωνία. Η αλήθεια είναι ότι τα space buns όπως και τα στεφάνια από λουλούδια στα μαλλιά τα έχουμε συνδέσει με τα διάσημα μουσικά festivals και τα μοντέλα ή τις influecers που τρέχουν κάθε τρεις και λίγο σ’ αυτά μαζεύοντας εκατομμύρια likes στο Instagram.

Δεν είναι όμως έτσι αφού πολύ εύκολα μπορούν να ταιριάξουν με ένα πιο casual style όπως αυτό της Gigi. Όπως μπορούν παράλληλα να συνδυαστούν με το Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό look.

Επίσης είναι το καταλληλότερο χτένισμα για τις μέρες που δεν έχετε προλάβει να λουστείτε ή απλά για τις bad hair days που δυστυχώς είναι αρκετές.

Τα space buns είναι τέλεια όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας, σπαστά πολύ σγουρά ή ολόισια. Απλά είναι διαφορετικά τα προϊόντα styling που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Αν είναι κατσαρά απλώστε μια κρέμα φορμαρίσματος στις αλογοουρές και στη συνέχεια προχωρήστε στο χτένισμα.

Αν είναι λεπτά και ίσια θα χρειαστείτε ένα σπρέι φιξαρίσματος ή dry shampoo με το οποίο θα ψεκάσετε όλη την επιφάνεια των μαλλιών ενώ στο τέλος θα πρέπει να απλώσετε αρκετή ποσότητα σπρέι χτενίσματος ώστε να παραμείνουν τα space στη θέση τους για ώρες και να μην χαλαρώσουν και “διαλυθούν”.

Διαβάστε ακόμη:

O λογαριασμός που πρέπει να αποθηκεύσετε γιατί έχει τα ωραιότερα σχέδια για το μανικιούρ σας!

Η make up artist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Keywords
Τυχαία Θέματα