Βασίλης Δημάκης: Ποιος είναι ο κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού που αρραβωνιάστηκε η κόρη της Σοφίας Βόσσου

Σήμερα το πρωί (20/9) η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή για τον αρραβώνα και τη γνωριμία της με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν

σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ποιος είναι όμως ο Βασίλης Δημάκης;

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-live», o Βασίλης Δημάκης, γνωστός και με το προσωνύμιο «ο ληστής με το καλάσνικοφ», έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών και αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος. Έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Αφού πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ξεκίνησε απεργία πείνας προκειμένου να του γίνει χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι. Η απεργία πείνας του Βασίλη Δημάκη διήρκησε 31 μέρες ώσπου τελικά το αίτημά του έγινε δεκτό από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις 17/3/22, ο Βασίλης Δημάκης δεν παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο, παραβιάζοντας την εκπαιδευτική του άδεια, ενώ λίγο μετά το βραχιολάκι του σταμάτησε να δίνει σήμα στις Αρχές. Τελικά εντοπίστηκε μερικές ημέρες αργότερα σε διαμέρισμα στον Πειραιά έπειτα από έρευνα που έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Την περασμένη εβδομάδα έκανε αίτηση να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η τελετή του αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου, πράγμα που έγινε.

Διαβάστε ακόμα:

Μάρθα Καραγιάννη: Τέλος στο “θρίλερ” με την αποτέφρωσή της -Πότε θα γίνει η κηδεία

Σασμός: Μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας -Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Φαίη: Εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» με δώρα για τον Νίκο Μουτσινά και τραγούδησε on air

Keywords
Τυχαία Θέματα