Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους “Απαράδεκτους” δεν έπρεπε να κοπούν»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την επιθυμία κάποιων ανθρώπων να κοπούν οι σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη από τους «Απαράδεκτους», που προβλήθηκαν σε επανάληψη.

«Όταν τέλειωσαν οι “Απαράδεκτοι”, τους βλέπαμε κάθε μέρα σε επανάληψη και κάποια στιγμή είπα “φτάνει”. Αυτό το πράγμα είναι πνευματική περιουσία, δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Όταν ρωτήθηκε για τις σκηνές

του Πέτρου Φιλιππίδη στους «Απαράδεκτους», η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη από τους “Απαράδεκτους” γιατί ο Πέτρος ήταν και είναι σπουδαίος κωμικός ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε δράση του, θα δούμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο».

Ακόμα, η ηθοποιός σχολίασε το #metoo, εκφράζοντας τη θέση της: «Το #metοο ήταν ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει κάποια στιγμή. Διαφωνώ με τη λέξη #metoo γιατί έχουμε πολύ ωραίες λέξεις. Θα ήθελα ιδανικά να είχαμε μια δική μας λέξη αλλά αυτό είναι μια δική μου ιδιομορφία. Κάποια στιγμή το πράγμα παρεκτράπηκε, έπρεπε να μπει ένα όριο. Πάλι έχουμε μία ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του φαινομένου».

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Τάσος Σοφρωνίου για την έντονη διαφωνία με τη Σοφία Χατζηπαντέλη -«Θα δείτε ακόμα χειρότερα»

Αφροδίτη Γραμμέλη κατά GNTM: «Με θύμωσε το επεισόδιο, ντράπηκα ως τηλεθεάτρια»

 Νίκος Μουτσινάς: Έκανε πρεμιέρα με το «Καλό Μεσημεράκι» -Τα πρώτα λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα