Φαίη: Εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» με δώρα για τον Νίκο Μουτσινά και τραγούδησε on air

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το μεσημέρι (20/9) ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ με τo «Καλό Μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό με κέφι και χαμόγελο, ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε για άλλη μια χρονιά την αγαπημένη του «Βάνια» και τη μπάντα της εκπομπής, τους Alcatrash.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις στην πρεμιέρα διαδέχονταν η μία την άλλη, αφού λίγο αργότερα εισέβαλλε στο πλατό αφήνοντάς τον άφωνο, η Φαίη.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού μας» βρέθηκε στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, προκειμένου να ευχηθεί στον παρουσιαστή «καλή αρχή» και «καλή τηλεοπτική

σεζόν», ενώ παράλληλα χάρισε γούρια στον Νίκο Μουτσινά γούρια για την πρεμιέρα του.

«Δεν έχω παράπονο, με περιποιούνται εδώ στον ΣΚΑΪ», ανέφερε στον αέρα η Φαίη, με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει: «Είσαι η βασίλισσα του Πρωινού μας».

Στη συνέχεια η Φαίη ανέφερε για τον παρουσιαστή πως «τον ήθελα δίπλα μου, συνέχεια μαζί μου. Για αυτό ντύθηκα ασορτί για να καταλάβεις επιτέλους ότι εμείς είμαστε το σωστό τηλεοπτικό δίδυμο. Θα κάναμε όλα τα θέματα και θα γινόταν χαμός», ενώ μάλιστα δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο από τους Alcatrash και να τραγουδήσει το κομμάτι «Όσο έχω Φωνή», ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους “Απαράδεκτους” δεν έπρεπε να κοπούν»

GNTM: Τάσος Σοφρωνίου για την έντονη διαφωνία με τη Σοφία Χατζηπαντέλη -«Θα δείτε ακόμα χειρότερα»

Αφροδίτη Γραμμέλη κατά GNTM: «Με θύμωσε το επεισόδιο, ντράπηκα ως τηλεθεάτρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα