GNTM: Τάσος Σοφρωνίου για την έντονη διαφωνία με τη Σοφία Χατζηπαντέλη -«Θα δείτε ακόμα χειρότερα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου, μία μέρα μετά την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του GNTM.

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στην έντονη διαφωνία που είχε στο χτεσινό επεισόδιο με τη Σοφία Χατζηπαντέλη, για την έννοια του diversity.

«Το θέμα είναι να μη συμφωνείς, γιατί υπάρχει λόγος να μη συμφωνείς. Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς, δεν υπάρχει. Το καλό είναι ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Η Σοφία

Χατζηπαντελή είναι δυναμίτης, δε μασάει τα λόγια της, γιατί ανήκει σε μια γενιά παιδιών που έχουν μεγαλώσει με τα social media και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο γιατί λένε την αλήθεια τους. Στη μόδα αν δεν πεις τη γνώμη σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Πολλά από τα κορίτσια του διαγωνισμού έχουν συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους συμμετέχουν», είπε αρχικά ο κριτής του GNTM.

Σχετικά με την έντονη διαφωνία που είχε την Σοφία Χατζηπαντελή, ανέφερε: «Παραλίγο να πιανόμασταν στα μαλλιά, έγινε χαμός. Είμαστε φανταστικά την ώρα που κάνουμε το γύρισμα. Ειλικρινά εκείνη την ώρα τα βλέπουμε όλα σκούρα. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε τη συζήτηση που θα κάναμε αν δεν είχαμε κάμερες. Δεν έχουμε περάσει τα όρια. Όλο αυτό έχει μια αλήθεια. Δεν το κάνουμε για την τηλεθέαση, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε καν. Σίγουρα θα διαφωνήσουμε, θα τσακωθούμε και θα συγκρουστούμε. Θα δείτε ακόμα χειρότερα. Αυτό που είδατε χθες ήταν πταίσμα, ήταν το πρώτο πιάτο».

Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας, ο Τάσος Σοφρωνίου αποκάλυψε: «Θεωρώ πως κάποια πράγματα είναι καρμικά. Όταν τελείωσε η προηγούμενη έκδοση του GNTM πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά. Η Βίκυ Καγιά είχε περισσότερη πίστη από εμένα, εγώ ήμουν λίγο πιο κυνικός. Όταν έγινε η πρόταση για να γυρίσω είχα ένα πρόβλημα επειδή διδάσκω στη Γαλλία. Βέβαια, κατάλαβα πως αν πρέπει να γυρίσω, έπρεπε να γίνει με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Για μένα είναι ευλογία να είμαι με αυτά τα παιδιά. Ήταν η σωστή στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Έκανε πρεμιέρα με το «Καλό Μεσημεράκι» -Τα πρώτα λόγια

H Kim Kardashian έβρισε τη μητέρα της σε τηλεοπτική συνέντευξή της – Τι συνέβη;

Πάνος Καμμένος: «Είναι απατεώνες, δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα