Μάρθα Καραγιάννη: Τέλος στο “θρίλερ” με την αποτέφρωσή της -Πότε θα γίνει η κηδεία

Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά 24ωρα η Μάρθα Καραγιάννη. Η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους οικείους της.

Θυμίζουμε ότι η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»,

έκανε γνωστό ο ψυχίατρος και στενός φίλος της ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας, πως εκείνη ήθελε να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί. Ο ίδιος ανέφερε ότι η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Μάλιστα, η καλή φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα στον ψυχίατρο, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει στο τηλέφωνο, λέγοντας πως «θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Μερικές ώρες αργότερα, φαίνεται πως όλα πήγαν καλά, αφού ο κύριος Δημήτριος Σούρας αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πως η επιθυμία της Μάρθας Καραγιάνμνη θα πρραγματοποιηθεί. Έτσι, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα της πουν το τελευταίο αντίο την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της ηθοποιού.



«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά… Ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτριος Σούρας.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας -Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Φαίη: Εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» με δώρα για τον Νίκο Μουτσινά και τραγούδησε on air

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους “Απαράδεκτους” δεν έπρεπε να κοπούν»

Keywords
Τυχαία Θέματα