Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Παντρεύτηκαν! Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 16/9, ενώνοντας τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων! Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πώς και πώς αυτή την ημέρα, με τη χαρά του να είναι απερίγραπτη!

Οι δυο τους μπορεί να συγκατοικούσαν εδώ και πολλά χρόνια – μιας και μετρούν σχεδόν μια δεκαετία σχέσης – και συνεπώς να ζούσαν ως παντρεμένοι, ωστόσο από σήμερα είναι και επίσημα σύζυγοι!

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να κρατήσουν κρυφό τον γάμο τους, όμως οι καλεσμένοι τους διέρρευσαν στιγμιότυπα

στα social media.

Η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της και εκείνος δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της! Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, οι δυο τους ήταν συγκινημένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι.

Η νύφη μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της και τα δύο νυφικά που φόρεσε ήταν εξίσου εντυπωσιακά με ρομαντική διάθεση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους ήταν ο συμπαρουσιαστής της Τζένης Μελιτά, Φώτης Σεργουλόπουλος, αλλά και η σεφ της εκπομπής και στενή φίλη της, Γωγώ Δελογιάννη.

Να ζήσετε!

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμα:

 Παντρεύτηκε η Τζένη Μελιτά! Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

 Δανάη Μπάρκα: Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το θέμα υγείας – «Εδώ με θερμοφόρες, αντιβιώσεις…»

 Στέλλα Δημητρίου: Βάπτισε τους δίδυμους γιους της!

Keywords
Τυχαία Θέματα