Παντρεύτηκε η Τζένη Μελιτά! Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης παντρεύτηκαν! Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη του μετά από σχεδόν δέκα χρόνια κοινής πορείας!

Η παρουσιάστρια και ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν την περίοδο του κορονοϊού, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα ανέτρεψαν τα σχέδιά τους και έτσι η ημερομηνία του γάμου τους κλείστηκε για το 2023.

Η Τζένη Μελιτά είχε επιβεβαιώσει δημόσια πως πρόκειται να παντρευτεί τον καλό της, ωστόσο είχε

κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, θέλοντας έτσι να προστατέψει τον γάμο της από τη δημοσιότητα και να χαρεί την ημέρα – και τη νύχτα – με τους καλεσμένους της.

«Είναι αρκετά αγχωτική αυτή η περίοδος. Όχι μόνο όσον αφορά το κομμάτι των προετοιμασιών, αλλά και γιατί αναλαμβάνω μια δέσμευση μπροστά τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτό έχει άγχος, έχει σκέψη. Είναι σαν να πηγαίνω σε επόμενη πίστα.

Από την άλλη, είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ημέρα για να περάσουμε πολύ όμορφα. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο! Θα γίνει για να πούμε με το σύντροφό μου: “Αγαπιόμαστε, είμαστε μαζί εννέα χρόνια, ας δούμε τι έρχεται”», είχε δηλώσει πρόσφατα η Τζένη Μελιτά στο Hello.

Τζένη Μελιτά: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της

Μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η Τζένη Μελιτά να μην έκανε καμία ανάρτηση στα social media, τηρώντας όσα είχε πει πριν από τον γάμο της, ωστόσο η make up artist που επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την πρώτη φωτογραφία της νύφης.

Η Τζένη Μελιτά ποζάρει χαμογελώντας, φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό της με την ανοιχτή πλάτη και τις δαντελένιες λεπτομέρειες και είναι μια κούκλα!

Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Ιορδανίδης: Έκανε πρεμιέρα με τους «Μπαμπά-δες»! «Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να έχω τέτοιο άγχος»

 Μαρία Τζομπανάκη: Γιορτάζει την έβδομη επέτειο γάμου! Οι σπάνιες φωτογραφίες

 «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε ένα επιτυχημένο project και θα το πάει στα τάρταρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα