Τάσος Ιορδανίδης: Έκανε πρεμιέρα με τους «Μπαμπά-δες»! «Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να έχω τέτοιο άγχος»

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή τη φετινή σεζόν και κάθε Σάββατο θα μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε πρεμιέρα σήμερα και στην έναρξη της εκπομπής εξέφρασε τις σκέψεις του για όλα όσα πρόκειται να δούμε στους «Μπαμπά-δες». Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι θα γίνουν πολλά πρακτικά λάθη, μιας και δεν είναι παρουσιαστής, ωστόσο εξομολογήθηκε ότι θα κάνει μια εκπομπή… από καρδιάς.

Όσα είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μπαμπά-δες»

«Γεια σας, παιδιά. Έπρεπε

να έχω βγάλει τα γυαλιά μου από πριν ε; Τι να κάνουμε, θα γίνουν λάθη πολλά, όπως καταλαβαίνετε. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω τέτοιο άγχος. Να βρίσκομαι μπροστά από μία-δύο κάμερες και να πρέπει να σας απευθυνθώ.

Γιατί ξέρεις, σαν ηθοποιός που είμαι, έχω συνηθίσει να κρύβομαι πίσω από ρόλους. Εδώ μου λένε τα παιδιά: δεν πρέπει να βάζεις τα χέρια στις τσέπες, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, μην κάνεις πολλές κινήσεις, μην κάνεις υπερβολές. Μία απάντηση τους έδωσα, ότι θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς.

Από καρδιάς, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι τα παιδιά μας. Όπως είναι η οντότητά μας και η ιδιότητά μας ως γονείς. Έτσι; Μπαμπάδες, μαμάδες, γιαγιάδες…

Σας προσκαλώ σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι, σε ένα ταξίδι ενδεχομένως στη “Χώρα του Ποτέ”, του Πίτερ Παν, του Κάπτεν Χουκ. Και μαζί να προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα, σε κάποια ερωτηματικά, σε κάποια άγχη, σε κάποιες αγωνίες και να πούμε στο τέλος “ηρεμήστε, όλα καλά θα πάνε”», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που αποκάλυψε τώρα το διαζύγιό του – «Το ότι το κράτησα κρυφό…»

 Συγκινεί η Σοφία Χατζηπαντελή: «Οι γονείς και ο αδερφός μου είναι οι μόνοι που είχα σε όλη τη ζωή μου»

 Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη στην πρώτη συνέντευξή της

Keywords
Τυχαία Θέματα