Ιωάννα Παππά: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ στο μέλλον»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για τον μοναχογιό της, Αντώνη, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού και παραδέχτηκε πως η απόφαση να γίνεις γονιός είναι κάτι που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

«Ο Αντώνης έκλεισε τα 4 τώρα. Ήσουν από τους πρώτους που έμαθες ότι ήμουν έγκυος. Η ζωή μου χωρίζεται σε πριν από τον Αντώνη και μετά. Πριν το παιδί ήμουν πιο χαλαρή, τώρα υπάρχει ένα στρες. Η καθημερινότητα

εξελίσσεται τόσο ραγδαία και αυτό μου αρέσει στη νέα μου καθημερινότητα», είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

Όταν ο Τάσος Ιορδανίδης ρώτησε την Ιωάννα Παππά γιατί δεν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, η ίδια αποκάλυψε: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν είναι πολύ του γάμου και επειδή και εγώ δεν ήμουν ποτέ σκληροπυρηνική σε αυτό το ζήτημα, δεν επέμεινα πολύ. Αλλά δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες που κάναμε διακοπές και είχαμε χαλαρώσει λέγαμε ότι θα έχει πλάκα να πάμε στο εκκλησάκι που είδαμε και να είναι παρανυφάκι ο γιος μας».

Σε ερώτηση για το αν αγχώνεται που μεγαλώνει τον γιο της αυτή την περίοδο που γίνονται τόσα στην κοινωνία, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Αγχώνομαι για το τι μπορεί να κάνει ο γιος μου μεγαλώνοντας. Εμείς ζούσαμε σε μια εποχή που τα πράγματα δεν ήταν τόσο επικίνδυνα. Αυτή τη στιγμή είναι αγχωτικό το μεγάλωμα ενός παιδιού. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, να με εμπιστεύεται κι όσο γίνεται να μου λέει πράγματα που του συμβαίνουν ή που επιθυμεί να δοκιμάσει να κάνει».

Ακόμα, η Ιωάννα Παππά ρωτήθηκε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που είχαν γίνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της σχετικά με την ηλικία της. Η ίδια τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας:

«Δεν με αφορούσε ιδιαίτερα, όπως και καμία γυναίκα που αποφασίζει να γίνει μητέρα. Και αρνητική κριτική να δεχτείς είναι κάτι που μπορεί να σε επηρεάσει σε μικρό βαθμό γιατί ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Δεν φοβήθηκα για κάτι γιατί είχα τον γιατρό μου στο πλευρό μου. Έχω μάθει να παραβλέπω τα αρνητικά σχόλια από μικρή ηλικία…».

Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Ιορδανίδης: Έκανε πρεμιέρα με τους «Μπαμπά-δες»! «Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να έχω τέτοιο άγχος»

 Μαρία Τζομπανάκη: Γιορτάζει την έβδομη επέτειο γάμου! Οι σπάνιες φωτογραφίες

 «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε ένα επιτυχημένο project και θα το πάει στα τάρταρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα