Τρία γνωστά μοντέλα μας λένε τα μικρά μυστικά τους για ξεκούραστο βλέμμα

Τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι είναι η ιστορία της ζωής μας. Κι ας μην ξενυχτάμε πια όπως παλιά, κι ας προσπαθούμε να συμπληρώνουμε 8 ώρες ύπνου και ας μην παραλείπουμε ποτέ να βάλουμε κρέμα ή ορό ματιών. Γνωρίζουμε ότι είναι και θέμα διατροφής και ίσως κάποιου μικρού προβλήματος υγείας αλλά επίσης ξέρουμε ότι μπορεί να αντιμετωπισθεί.

Και από την άλλη βλέπουμε επώνυμες και μοντέλα με ασταμάτητα ταξίδια, ελάχιστο ύπνο και ατελείωτες ώρες δουλειά με μάτια ξεκούραστα και τέλεια. Και δεν είναι πάντα αποτέλεσμα photoshop ή κάποιου μαγικού τρόπου.

Αλλά τελικά δεν άντεξαν και μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους που είναι τελικά απλά και μπορούμε να τα ακούσουμε με προσοχή και να τα ακολουθήσουμε.

Η Cara Delevingne χρησιμοποιεί τη μάσκα προσώπου Gravitymud Firming Treatment της Glamglow, η οποία είναι κατάλληλη για σύσφιξη σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μετά από παρότρυνση της φίλης της και make up artist Val Garland την εφαρμόζει στην περιοχή των ματιών.

Η Magdalena Frackowiak έχει πιο φυσικές μεθόδους αφού προτιμά τα παγάκια όταν έχει πρηξίματα κάτω από τα μάτια της. Το περνάει αργά στην περιοχή και μετά σε όλο το πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο , όπως λέει η ίδια και συμφωνούμε, γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα το οίδημα να υποχωρεί.

Η Natasha Poly ανήκει σε άλλη κατηγορία αφού έχει ψάξει και έχει μάθει ποιες είναι οι τροφές που προκαλούν πρηξίματα στα μάτια και απ’ ότι λέει μία από αυτές είναι το σούσι! Η Poly λοιπόν κάθε πρωί κάνει μασάζ με ένα jade roller σε όλη την περιοχή ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί και την κρέμα-μάσκα Black Rose Cream της Sisley.

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Διαβάστε ακόμη:

To Pumpkin Make up κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί και η έκπληξη μας ήταν μεγάλη

Tα 5 φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας

Keywords
Τυχαία Θέματα