Το πανάκι καθαρισμού για το πρόσωπο που θα λατρέψετε

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε: Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στην περιποίηση του προσώπου μας είναι ο καθαρισμός. Για την ακρίβεια ο καλός και σωστός καθαρισμός. Κάθε πρωί και βράδυ.

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε δοκιμάσει πολλά προϊόντα σε όλες σχεδόν τις μορφές: τζελ, γαλάκτωμα, λάδι και ότι άλλο έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς. Κάποια τα αφήσαμε στην άκρη σχεδόν αμέσως και με κάποια άλλα μείναμε ευχαριστημένες και έμειναν στο μπάνιο μας για χρόνια.

Μέχρι που άλλαξαν οι καιροί και νέες φόρμουλες ή ιδιαίτεροι τρόποι ήρθαν για να μας μάθουν ότι δεν είναι πια τα πράγματα όπως

τα ξέραμε. Και αναφέρομαι σε ένα μαγικό πανάκι καθαρισμού που δεν χρειάζεται κανένα έξτρα προϊόν παρά μόνο νερό!

Το είχαμε δει σε sites του εξωτερικού αλλά και σε κάποια ταξίδια μας αλλά τώρα είναι πλέον εδώ. Ονομάζεται The Original Make Up Eraser και αφαιρεί τα πάντα με ένα πέρασμα. Τι κι αν το φον ντε τεν είναι ματ και δύσκολο, τι κι αν φοράμε αδιάβροχη μάσκαρα ή ματ κραγιόν; Κανένα πρόβλημα. Τα αφαιρεί εντελώς χωρίς να αφήσει ούτε ίχνος υπολείμματος. Στα συν είναι ότι δεν περιέχει κανένα συστατικό ή χημικό οπότε είμαστε ήσυχες αφού είναι κάτι απόλυτα φυσικό.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το πλένουμε (κανονικά στο πλυντήριο) πριν από την πρώτη χρήση.

Αφού στεγνώσει είναι έτοιμο. Το βρέχουμε με χλιαρό νερό καλά, το στραγγίζουμε (μην τρέχουν τα νερά) και σκουπίζουμε πρόσωπο, μάτια, χείλη και λαιμό απαλά. Δεν τρίβουμε γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Αμέσως μετά το πλένουμε και πάλι ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη φορά.

Περιμένουμε λίγο πριν απλώσουμε την κρέμα ημέρας ή νύχτας και απλά ξαπλώνουμε ενθουσιασμένες που δεν χρησιμοποιήσαμε κανένα προϊόν, βαμβάκι ή ότι.

Αλήθεια, είναι μαγικό κι αν δεν μας πιστεύετε κάντε απλά μια δοκιμή και έχετε στο μυαλό σας (γιατί αυτό λέει πολλά) ότι οι περισσότερες celebrities έχουν εμμονή με το πανάκι εδώ και χρόνια!

Διαβάστε ακόμα:

Tα 5 φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας

To Pumpkin Make up κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί και η έκπληξη μας ήταν μεγάλη

Keywords
Τυχαία Θέματα