Δύο πρώην στο ίδιο show

SHOWBIZΔύο πρώην στο ίδιο showΤετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018 - 17:16

❱❱ Σε απόσταση ασφαλείας Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος σε επίδειξη μόδας

Στην ίδια επίδειξη μόδας δύο πρώην! Αναπάντεχο τετ α τετ για την Τζένη Μπαλατσινού και τον τέως σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, στο φθινοπωρινό fashion σόου του σχεδιαστή μόδας Τάσου Μητρόπουλου.

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz έφθασε στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για την επίδειξη με τίτλο «fall

19 and beyond» με διαφορετικές παρέες. Ο πρώην εκδότης και νυν παρουσιαστής και επιχειρηματίας, και το πάλαι ποτέ μοντέλο και νυν fashion blogger και τηλεπερσόνα κάθισαν σε απόσταση ασφαλείας, ενώ δεν πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η ωραία Τζένη εμφανίστηκε με κοντό καρέ, φορώντας στενό μαύρο παντελόνι, ίδιο χρώμα T-shirt και μπουφάν που έφερε την υπογραφή του designer και καλού της φίλου, σύνολο που συνόδεψε με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες και τσάντα. Οσο για τον παρουσιαστή, επέλεξε total black, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της βραδιάς ήταν και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία... άναψε φωτιές φορώντας μαύρη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο μπροστά που έφτανε μέχρι τον... θεό! Η νιόπαντρη pop star ντύθηκε με δημιουργία του Μητρόπουλου, την οποία συνδύασε με μαύρα δερμάτινα γάντια και ψηλοτάκουνα μποτάκια, αλλά κι ένα περίτεχνο χτένισμα, αποδεικνύοντας πως επάξια κατέχει τον τίτλο του fashion icon girl της μουσικής!



Φυσικά τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω στην Κατερίνα, κι εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει. Οταν όμως συναντήθηκε με την εγκυμονούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η τραγουδίστρια άφησε τις στημένες πόζες κι έσκυψε στην κοιλίτσα της ηθοποιού. Τη χάιδεψε τρυφερά και τα μάτια της έλαμψαν! Βλέπετε, επιθυμεί και η ίδια να γίνει μαμά και το έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Μ’ αρέσουν πολύ τα παιδάκια, τα αγαπάω πάρα πολύ... Θα ήθελα να κάνω πολλά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα