Κλέλια Ρένεση: Αυτός είναι ο λόγος που αποδέχτηκε τον ρόλο της «Καίτης» στη «Μουρμούρα»

Η σειρά του Alpha Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει στους πίνακες της AGB. Μέσα στο καλοκαίρι απασχόλησε έντονα η είδηση της αποχώρησης της Δάφνης Λαμπρoγιάννη από την σειρά, αφού παρέμενε άγνωστο τι θα γινόταν με τον ρόλο της Μαρίνας. Ωστόσο, λίγο αργότερα μάθαμε ότι η ηθοποιός θα αντικατασταθεί

από την Κλέλια Ρένεση, η οποία τελικά ενσάρκωσε την Καίτη. Ο νέος κύκλος της σειρά έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλλεται και οι ηθοποιοί απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.

Έτσι, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να δεχτεί τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά, της τηλεόρασης του Alpha.

«Επί της ουσίας δεν έμενα στο εξωτερικό. Μετακινούμουν. Ο λόγος που καψουρεύτηκα την Καίτη είναι ο εξής. Γύρω στη μέση του καλοκαιριού, ενώ έχω κάνει τα πλάνα μου για φέτος, σκάει αυτό το τηλέφωνο. Πηγαίνοντας στο ραντεβού λέω “να μην είναι κάτι που να μου αρέσει”. Δεν υπήρχε γραμμένος ρόλος τότε. Μια ιδέα ενός χαρακτήρα.

Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συγκυρία για μένα. Μου φάνηκε εξαιρετικός ο ρόλος και εξαιρετική η συνθήκη που θα έκανα τον ρόλο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Και με έναν τέτοιο ρόλο, μια τέτοια γυναίκα… Τη γουστάρω πάρα πολύ», είπε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε ακόμη: Lady Gaga: Μιλά για τον βιασμό της και σοκάρει «Σήμερα εγώ φοράω τα παντελόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα