Δείτε πως θα μεταμορφώσετε το σπίτι σας αυτό το Φθινόπωρο!

Το σπίτι μας είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο μας μέρος σε όλο τον κόσμο. Το φθινόπωρο, λοιπόν, το αγαπάμε ακόμα περισσότερο, και μας αρέσει να περνάμε σε αυτό όλο και περισσότερες ώρες. Σε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε οικονομικούς τρόπους ώστε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να το μετατρέψετε σε μία υπέροχη και ζεστή φωλιά.

«Ντύστε» το σπίτι σας Μπορεί με την έλευση μια νέας εποχής να θέλουμε να κάνουμε ριζική ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας δυστυχώς όμως δεν είναι πάντα αυτό εφικτό εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο σπίτι

μας. Όταν έρχεται το φθινόπωρο και ο χειμώνας, νιώθουμε την ανάγκη να «ντύσουμε» διακοσμητικά τον προσωπικό μας χώρο με καλύμματα, κουρτίνες και μαξιλάρια. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα καλύμματα και ριχτάρια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας τα οποία μπορείτε να ανανεώσετε με εύκολους και οικονομικούς τρόπους. Μια ωραία ιδέα είναι να ράψετε στην άκρη του ριχταριού σας φουντίτσες ώστε να του δώσετε πιο boho style. Εναλλακτικά βάλτε στην πολυθρόνα σας αντί για ριχτάρι ένα μικρό χαλάκι.

Μην περιμένετε να φύγει η αγαπημένη εποχή του φθινοπώρου για να «ζεστάνετε» το σπίτι σας και να υποδεχτείτε ζεστά το χειμώνα. Στρώστε ριχτάρια στις πολυθρόνες, στους καναπέδες ή ακόμα ντύστε με υφάσματα το προσκέφαλο του κρεβατιού ή τις καρέκλες της τραπεζαρίας. Μην αγχωθείτε εάν τα σχέδια δεν είναι ακριβώς τα ίδια, αρκεί να είναι στους ίδιους τόνους. Διαλέξτε υφάσματα σε χρώματα όπως είναι το χακί, το κρεμ και το καμηλό και αν είστε λίγο πιο τολμηροί επιλέξτε υφάσματα που στο τελείωμα τους έχουν κρόσσια, πράγμα το οποίο θα δώσει μια αίσθηση αριστοκρατίας στο σπίτι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα