Τrend Alert: Η μεγάλη επιστροφή των hobo bags είναι γεγονός!

Θυμάστε τις hobo bags που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς το 2004 και μάλιστα τις είχε λατρέψει ιδιαίτερα και η Sienna Miller; Ε λοιπόν επέστρεψαν στη μόδα και φέτος θα τις ξαναφορέσουμε.

Πρόκειται για αυτές τις τσάντες που είναι λίγο στρογγυλές στο πάνω μέρος τους, χαλαρές χωρίς γωνίες και λίγο ζαρώνουν όπως τις κρατάς. Είναι ιδανικές για καθημερινό casual styling, θα τις φοράς με τα αγαπημένα σου τζιν και έχουν αρκετό χώρο

ώστε να χωρέσουν όλα σου τα πράγματα. Mπορείς επίσης να τις συνδυάσεις με λευκά παντελόνια, φούστες ως το γόνατο και chunky boots, ενώ μπορείς να τις κρατήσεις και το βράδυ για ένα πιο χαλαρό look.

Οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας λάνσαραν νέα σχέδια με hobo bags και τα χρώματα που είδαμε να κυριαρχούν είναι το λευκό, το κόκκινο, το μπεζ, το μαύρο, το καφέ και το μπλε! Όσον αφορά το μέγεθός τους μπορείς να τις βρεις σε πολλά σχέδια και μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ο οίκος μόδας Kate Spade New York παρουσίασε μερικά πολύ ωραία σχέδια σε hobo bags, ενώ επίσης είδαμε τις συγκεκριμένες τσάντες στα shows των Loewe, Proenza Schouler, Paco Rabanne.

Tip! Τόλμησε να επιλέξεις μια έντονη απόχρωση που θα μπορείς να συνδυάζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Το πορτοκαλί, για παράδειγμα, είναι ένα χρώμα που θα σε βολέψει πολύ!

Δες μερικά σχέδια που έχουμε λατρέψει!

Διαβάστε ακόμα: Ο Alexander McQueen σου δείχνει τις top τάσεις που έχουν γίνει μέσα σε λίγα 24ωρα viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα