Το μακιγιάζ της Άνοιξης έχει όλα τα χρώματα των λουλουδιών

Στα shows για τις κολεξιόν της άνοιξης είδαμε τα ωραιότερα make up looks. Τα πρόσωπα των μοντέλων άνθησαν στην κυριολεξία αφού οι make up artists χρησιμοποίησαν σκιές σε αποχρώσεις που θύμιζαν λουλούδια αλλά και χρώματα που είχαν το γαλάζιο του ανοιξιάτικου ουρανού.

Και επειδή η Άνοιξη είναι πλέον εδώ μην χάνετε χρόνο. Υιοθετήσετε τα looks και βγείτε μια βόλτα.

Εμείς σας προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά κι εσείς μπορείτε να τα αντιγράψετε ή να τα φέρετε στα μέτρα σας.

Area: Χρησιμοποιώντας

την ίδια απαλή, μοβ σκιά ο ειδικός δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα looks της άνοιξης. Την άπλωσε σε όλο το βλέφαρο αλλά και στα ζυγωματικά και την άκρη του μετώπου δημιουργώντας ένα παστέλ σύννεφο γύρω από τα μάτια.

Anna Sui: Μια πορτοκαλί σκιά κάλυψε τη περιοχή γύρω από τα φρύδια. Μια πολύ έντονη ροζ απόχρωση εφαρμόσθηκε σε όλο το πάνω βλέφαρο αλλά και στα πλάγια φτάνοντας μέχρι ψηλά στα ζυγωματικά. Στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και στο κέντρο του πάνω βλεφάρου ο make up artist χρησιμοποίησε ασημένια σκιά χαρίζοντας έξτρα λάμψη.

Missoni: Ο ουρανός στα μάτια σας. Θα το πετύχετε με μια ιριδίζουσα γαλάζια σκιά την οποία θα εφαρμόσετε στην εσωτερική γωνία των ματιών φτάνοντας όμως μέχρι και το τόξο των φρυδιών.

Tadashi Shoji: Εκκεντρικό μεν αλλά τέλειο. Πρόκειται για ένα cat eye look με super λάμψη που δημιουργείται χάρη στη σκιά με glitter σε γαλαζοπράσινη απόχρωση.

Lanyu: Θυμίζει πίνακα ζωγραφικής. Χρησιμοποιώντας το βλέφαρο σαν καμβά γίνεται μια μίξη παστέλ και neon σκιές ματιών οι οποίες απλώνονται με ακατάστατες πινελιές. Μπορείτε απλά να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης.

Acne Studio: Μια απαλή λιλά απόχρωση σκιάς στο πάνω βλέφαρο δημιουργεί ένα ρομαντικό look και απαλό φινίρισμα. Τη συνδυάζετε με highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και πολύ κοντά στα μάτια ώστε να χαρίσετε έξτρα λάμψη στην περιοχή. Τα χείλη μένουν απαλά, σχεδόν διάφανα.

Διαβάστε ακόμη:

H Bella και η Gigi Hadid σας παρουσιάζουν το πιο πρακτικό hair trend

To mani της ημέρας είναι shimmer και διακριτικά λαμπερό

Keywords
Τυχαία Θέματα