Ο Λευτέρης Λαζάρου για την εκπομπή της Βανδή: “Ο Καθένας στη δουλειά του. Είμαι μάγειρας, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής.”

Στο Πρω1νό και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος δε μασάει τα λόγια του.

Ο καταξιωμένος chef, αρχικά είπε για το MasterChef: «Το σημερινό δεν το ξέρω. Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο γνωρίζομαι αρκετά, είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έκανε το back up στο δικό μας MasterChef. Τα άλλα δύο παιδιά τα ξέρω ως συναδέλφους, δεν τους γνωρίζω, έχουμε μιλήσει μια δυο φορές. Ο κόσμος είναι αυτός που το παρακολουθεί και ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να εκφραστεί. Καλό είναι κάθε τηλεοπτική εκπομπή

να αφήνει κάτι στον κόσμο.»

Όταν ρωτήθηκε για τη νέα εκπομπή μαγειρικής και ταξιδιού που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή στο Open, ο Λευτέρης Λαζάρου δήλωσε: «Αν το κανάλι προσπαθεί να βρει μια ακροαματικότητα μέσα από ένα πρόσωπο που είναι προβεβλημένο και είναι γνωστό και προσπαθεί η τηλεθέαση της εκπομπής να καταξιώνεται μέσα από έναν άνθρωπο, γιατί είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, αυτό είναι γνωστό σε όλους μας, να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης επειδή χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο γνωστό στο κοινό. Πιστεύω ότι ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο είδος του. Εγώ μάγειρας είμαι, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα με ακούσει κανένας, θα κλείσουν όλοι τα ραδιόφωνα.»

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:


Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά της, όπου τόνισε ότι κατά βάση είναι τραγουδίστρια.

Πώς επιλέγετε τις περιοχές και τα πιάτα που παρουσιάζετε; Υπάρχει κάποια ιστορία πριν από κάθε επιλογή ταξιδιού;

«Θεωρώ ότι κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει κάτι να μας πει. Όσον αφορά τα πιάτα, με βοηθάει πάρα πολύ ο Βαγγέλης Δρίσκας, αλλά, από εκεί και πέρα υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία συζητάμε για το ποια μέρη θα προβάλουμε σε αυτή την πρώτη φάση.»

Τραγούδι, θέατρο, τηλεόραση, μόδα. Και μαμά. ‘Οχι, δεν θα ακολουθήσει μια ακόμα ερώτηση του τύπου «πώς τα συνδυάζετε». Προφανώς με σωστή οργάνωση και με προϋπόθεση την αγάπη. Τι σας εξιτάρει όμως περισσότερο στον κάθε σας ρόλο;

«Το καθένα με έναν δικό του τρόπο! Τραγουδίστρια είμαι κατά βάση, αλλά παράλληλα και ένας άνθρωπος με πολλές ανησυχίες.»

Διαβάστε ακόμα:

Το Beverly Hills αποχαιρετά τον Luke Perry!

Keywords
Τυχαία Θέματα