Τόσο η δική σας ανοιξιάτικη εσάνς όσο και του αγαπημένου σας είναι αφιερωμένες στη μαγεία της αγάπης

Ο οίκος της Carolina Herrera εκτός από ονειρικά βραδινά φορέματα που κάνουν κάθε γυναίκα να μοιάζει με πρηγκίπισα δημιουργεί εσάνς αγαπημένες. Και όχι μόνο για εσάς αλλά και για τον αγαπημένο σας. Τα δύο καινούρια μάλιστα θα σας μεταμορφώσουν σε βασίλισσες και βασιλιάδες.

Τα CH Kings και Queens, είναι τα νέα limited edition αρώματα του Οίκου Carolina Herrera. Σύμφωνα με τα νέα αρώματα η αγάπη μοιάζει με ένα κόλπο στα χαρτιά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να συμβεί κάτι μαγικό. Το CH Kings και το CH Queens είναι δύο oriental οσφρητικές δημιουργίες από τους αρωματοποιούς Domitille Michalon Bertier, Anne Flipo και Véronique Nyberg, σε συνεργασία με την Carolina Herrera de Baez, Δημιουργική Διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera.

«Τα CH Kings & Queens είναι μια συλλογή αρωμάτων ικανή να μετατρέψει την πόλη σε μια σύγχρονη χώρα θαυμάτων. Σε αυτό το βασίλειο ο καθένας παίζει με τα χαρτιά του, με σκοπό να γίνει ο βασιλιάς και η βασίλισσα της δικής του ερωτικής ιστορίας», αναφέρει η Carolina Herrera de Baez.

Πηγή έμπνευσης των αρωμάτων είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Το CH Kings στοιχηματίζει στην αγάπη με το oriental fougère άρωμά του. Μία πικάντικη έκρηξη από Μαύρο και Ροζ Πιπέρι, Κάρδαμο και Βιολέτα. Στην κορυφή του αρώματος οι γκουρμέ νότες και το Κακάο χαρίζουν στο άρωμα μια γλυκιά και κομψή γοητεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera) στις 24 Μάρ, 2019 στις 8:24 πμ PDT

Το αντίστοιχο γυναικείο άρωμα, το CH Queens, δημιουργήθηκε με πηγή έμπνευσης τη Ντάμα. Περιέχει νότες από Ylang Ylang, Παιώνια, Εσπεριδοειδή και το χαλαρωτικό άρωμα της Καρύδας. Μία νέα ερμηνεία φρεσκάδας που μας ανεβάζει τη διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera) στις 23 Μάρ, 2019 στις 11:29 πμ PDT

Η αγάπη και η μαγεία είναι συνώνυμες έννοιες και με τη δημιουργία αυτών των ξεχωριστών αρωμάτων μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό. Ο Justice Joslin και η Lily Aldridge, είναι τα πρόσωπα της καμπάνιας και ενσαρκώνουν τη μεθυστική φαντασία και τον ελκυστικό ρομαντισμό των CH Kings & Queens. Τα μπουκάλια είναι διακοσμημένα με τα πρωτότυπα σχέδια μίας τράπουλας.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα θα υιοθετήσετε ένα από τα 5 ωραιότερα ανοιξιάτικα hair trends!

Το νέο λανσάρισμα της Kylie Jenner είναι πραγματική έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα