Εβελίνα Σκίτσκο: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη και τον χωρισμό της

Η Εβελίνα Σκίτσκο έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model και μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, αν και για πολλούς ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν το ριάλιτι μόδας, η Εβελίνα Σκίτσκο αναφερόταν πολύ συχνά στην κορούλα της και στο πόσο της έλειπε. Το μοντέλο είχε εξομολογηθεί πως λίγο μετά τον ερχομό της κόρης της, αποφάσισε να χωρίσει από τον σύντροφο της για

το καλό και των δύο τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη RealLife και τη Νίκη Κώτσου, μίλησε για την κόρη της, Αριάνα, αλλά και στη σχέση της με τον Κύπριο τραγουδιστή, Ανδρέα Ναπολέων.

Όπως εξήγησε, το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνη της με τη μητέρα της, της έδωσε δύναμη για να πάρει την απόφαση να χωρίσει. Ένιωθε αρκετά σίγουρη πως θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερε και η μητέρα της στο παρελθόν. “Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω σύντομα τη ζωή μου!”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Σκίτσκο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ραλλία Χρηστίδου μιλάει για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος “ξαναχτυπά”: “Ο Κολοκοτρώνης έλεγε, όπως διάβασα πρόσφατα…”

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Η γυναίκα που ξετρέλανε τον Γεωργούλη-Το φιλί on camera!

Keywords
Τυχαία Θέματα