Ευανθία Ρεμπούτσικα: Αποκαλύπτει την απίθανη αντίδραση της Θεοδωρίδου όταν της τηλεφώνησε για να συνεργαστούν!

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη, τον οποίο υποδέχτηκε στον κήπο του σπιτιού της. Αναφερόμενη στο παρελθόν, εξήγησε στο δημοσιογράφο γιατί επέλεξε το βιολί και μίλησε για τον πατέρα της, ο οποίος την έστειλε σε ωδείο.

“Μεγάλωσα με το βιολί και άρχισα να το μελετάω από την ηλικία των 6 χρόνων. Έχω γεννηθεί στην Κάτω Αχαϊα Πατρών και έχω μεγάλη σχέση με τη φύση, άκουγα πουλάκια και έβλεπα πολλές ταινίες στον κινηματογράφο του μπαμπά μου. Είμαστε τέσσερα αδέρφια και ο μπαμπάς μου μας πήγε όλους στο ωδείο. Εγώ με τη μικρότερη

μου αδελφή μάθαμε βιολί, η Άννα πιάνο και ο Πλούταρχος βιολοντσέλο. Κάναμε ένα κουαρτέτο και στον κινηματογράφο του μπαμπά μας, κάναμε την πρώτη μας συναυλία!”, εξομολογήθηκε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Κωνσταντινούπολη, αποκαλύπτοντας πως την “ερωτεύτηκε” από την πρώτη κιόλας επίσκεψη: “Την Πόλη την ερωτεύτηκα όταν πήγα για πρώτη φορά πριν από 19 χρόνια. Με το που πήγα στην Πόλη ένιωσα ότι υπήρχα εκεί από πριν, σαν να ξαναγεννήθηκα.”, ενώ για τις συνεργασίες της με Τούρκους σκηνοθέτες, αποκάλυψε: “Μετά την Πολίτικη Κουζίνα έκανα πολλές συνεργασίες με Τούρκους σκηνοθέτες. Έβλεπα μια τούρκικη σειρά ενός Τούρκου σκηνοθέτη και έλεγα πόσο θα ήθελα να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του. Μετά από λίγες ημέρες με πήρε η Κατερίνα Μουτσάτσου και μου είπε ότι με ψάχνει ένας Τούρκος σκηνοθέτης για να του γράψω το soundtrack για μια ταινία, ήταν ο σκηνοθέτης της σειρά”.

Τέλος, αποκάλυψε την απίθανη αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου όταν της τηλεφώνησε για να συνεργαστούν: “Τη Νατάσα δεν την ήξερα προσωπικά, μου άρεσε η φωνή της και άρεσε και στο σπίτι, δηλαδή στον άντρα μου και στην κόρη μου και της τηλεφώνησα και της είπα «Είμαι η Ευανθία Ρεμπούτσικα» και υπήρχε ένα κενό και όταν την είδα μου είπε ότι νόμιζε ότι της έκανα πλάκα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εβελίνα Σκίτσκο: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη και τον χωρισμό της

Keywords
Τυχαία Θέματα