Τα 8 ανοιξιάτικα παντελόνια που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις στην νουλάπα σου σύμφωνα με τις top influencers

Αναρωτιέσαι ποια παντελόνια αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας τη φετινή άνοιξη; Παρακάτω θα δεις 8 ανοιξιάτικα σχέδια που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου για να υιοθετήσεις ένα υπέροχο ανανεωμένο styling.

#1. Το δερμάτινο παντελόνι το έχουν λατρέψει όλες οι influencers και ειδικά σε αυτή την κροκί-καφέ απόχρωση. Μην επιλέξεις πολύ στενό παντελόνι γιατί φέτος τα δερμάτινα φοριούνται ελαφρώς πιο φαρδιά.

#2. Τα ζιπ κιλότ και τα κάπρι παντελόνια είναι must και μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Επίλεξε ένα σε γήινους τόνους που φοριέται και συνδυάζεται

πιο εύκολα.

#3. Το κλασικό παντελόνι κοστουμιού είναι επίσης μια επιλογή που θα λατρέψεις. Για να το κάνεις να δείχνει πιο ανάλαφρο και ανοιξιάτικο διάλεξε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, όπως είναι το ροζ ή το θαλασσί.

#4. Τα baggy παντελόνια συνδυάζονται εκπληκτικά με στενά top και statement πανωφόρια. Μπορείς για παράδειγμα να φορέσεις ένα baggy παντελόνι με λευκό στενό top και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου.

#5. Το κλασικό αγαπημένο μας mom τζιν είναι η τέλεια επιλογή για τις πιο casual εμφανίσεις μας.

#6. Επίλεξε ένα ροζ στενό παντελόνι που τελειώνει λίγο πιο κάτω από τη μέση της γάμπας για να το φοράς στη δουλειά σου.

#7. Τα μαλακά υφάσματα όπως είναι το λινό είναι μια εναλλακτική ιδέα που αξίζει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου.

#8. Λατρεύουμε τα τζιν που είναι στενά ψηλά αλλά φαρδαίνουν αρκετά όσο κατεβαίνουν προς τα κάτω! Μάλιστα αυτά τα τζιν είναι από τα πιο δημοφιλή της φετινής άνοιξης.

Διαβάστε ακόμα:Η Elle Fanning σου δείχνει με τη νέα της εμφάνιση πώς μπορείς να εντυπωσιάσεις σε ένα πάρτι!

Γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης αποθεώνει τον Vassilis Zoulias- Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για τους Έλληνες δημοσιογράφους

Mετέτρεψε το απλό βαρετό t-shirt σου στο πιο ωραίο top με εύκολες κινήσεις που θα δεις σε ΑΥΤΟ το βίντεο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα