Το προϊόν που θα βοηθήσει να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρηγορότερα στοιχίζει λιγότερο από €10

Αν και φροντίζετε ιδιαίτερα τα μαλλιά σας, προσπαθείτε να μην τα ταλαιπωρείτε συχνά με χημικές επεξεργασίες ή brushing παρ’ όλα αυτά δεν μακραίνουν γρήγορα. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εκνευριστικό. Ειδικά όταν τους φέρεστε τόσο καλά. Οι ειδικοί βέβαια επιμένουν ότι παραβλέπετε ένα πολύ σημαντικό βήμα κατά τη διαδικασία του λουσίματος. Πρόκειται για την απολέπιση. Ναι ακριβώς όπως και η επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος έχει ανάγκη από απολέπιση μία φορά την εβδομάδα ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα έτσι ακριβώς χρειάζεται και το τριχωτό της κεφαλής.

Αν το συγκεκριμένο

σημείο παρουσιάζει ξηρότητα και είναι ταλαιπωρημένο το σαμπουάν και το κοντίσονερ μόνο δεν σώζουν την κατάσταση. Τα συγκεκριμένα δύο προϊόντα είναι ιδανικά για την καθαριότητα και ενυδάτωση της τρίχας. Ειδικά αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε ενδιάμεσα dry shampoo η κατάσταση χειροτερεύει αφού τα υπολείμματα παραμένουν στο τριχωτό και το ταλαιπωρούν ακόμη περισσότερο.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ώστε να βοηθάτε το τριχωτό να αναπνεύσει και να παραμείνει πεντακάθαρο. Με αυτό τον τρόπο η τρίχα αναπτύσσεται σωστά και πιο γρήγορα. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ξαφνικά θα βλέπετε τα μαλλιά σας να μακραίνουν και παράλληλα να έχουν υγιή όψη και λάμψη.

Εμείς επιλέξαμε το ωραιότερο προϊόν απολέπισης, το L’ Oreal Paris Elvive Phytoclear το οποίο χρησιμοποιείτε πριν από το σαμπουάν. Καθαρίζει, ενυδατώνει και παράλληλα χαρίζει μοναδική απαλότητα χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει στη σύνθεση του. Ταυτόχρονα είναι κατάλληλο και για όσες ταλαιπωρούνται από ξηροδερμία ή πιτυρίδα αφού απομακρύνει κάθε ίχνος της αφήνοντας το τριχωτό πεντακάθαρο και ενυδατωμένο. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι καλό να το χρησιμοποιείτε 2 φορές την εβδομάδα αφού λειτουργεί και σαν αγωγή.

Ακολουθείστε τη σωστή σειρά περιποίησης: Απλώστε πρώτα το scrub και κάνετε απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάζετε και λούζετε τα μαλλιά σας κανονικά και τέλος εφαρμόζετε μικρή ποσότητα conditioner αποφεύγοντας τις ρίζες των μαλλιών.

Διαβάστε ακόμη:

Η Suki Waterhouse λούζεται με ένα απίστευτο προϊόν και έχει υπέροχο αποτέλεσμα

Μια μέρα σαν τη σημερινή ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη αρωματική σειρά που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Keywords
Τυχαία Θέματα