Τα trends του επόμενου Φθινοπώρου που είναι μια ωδή στην ομορφιά και πρέπει να ακολουθήστε σήμερα κιόλας

Οι Οίκοι Μόδας είναι πολύ μπροστά και το γνωρίζετε. Οι μόδιστροι έχουν ήδη δημιουργήσει και παρουσιάσει τα trends του επόμενου φθινοπώρου και οι beauty experts στα παρασκήνια έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Ξεχωρίσαμε όμως ήδη το πιο ονειρικό όλων. Πρόκειται για το μακιγιάζ που είδαμε στον Οίκο Rodarte ο οποίος ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με την ερχόμενη άνοιξη. Το look είναι ρομαντικό και εξεζητημένο μαζί. Ξεχωριστό και υπέροχο. Είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει

μέχρι τώρα και θέλουμε απόψε το βράδυ κιόλας να το υιοθετήσουμε.

Το make up είναι για άλλη μια φορά δημιουργία του James Kaliardos ο οποίος αν και σεμνός και διακριτικός διαθέτει δυναμική και φαντασία που μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Όπως δήλωσε ο ίδιος εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο look από τα εντυπωσιακά μακιγιάζ με glitter που είχαν οι πρωταγωνίστριες στα κλασικά μιούζικαλ του παλιού Hollywood. Παράλληλα ακολούθησε το μονοχρωματικό trend χρησιμοποιώντας όμως γενναίες δόσεις glitter τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη σε έντονες berry, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις.

Όσο αφορά το μακιγιάζ χρησιμοποίησε παντού ένα συγκεκριμένο προϊόν. Πρόκειται για το κραγιόν Nars Janet Audacious Lipstick. Πάνω από αυτό άπλωσε άφθονο glitter.

Τα μαλλιά επιμελήθηκε η Odile Gilbert η οποία μεταμόρφωσε τα μοντέλα σε νεράιδες. Είναι ένας ύμνος στα σγουρά μαλλιά αφού το curly look επικράτησε. Τα στόλισε με λουλούδια και πεταλούδες δημιουργώντας ονειρικά χτενίσματα που θυμίζουν μεν άνοιξη αλλά εκείνη προτείνει να τα υιοθετήσουμε στο καταχείμωνο.

Κάθε σεζόν τόσο οι δημιουργίες του Rodarte όσο και το make up και hair look είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά. Μοιάζουν με έργα τέχνης της Αναγέννησης και μας χαρίζουν μια πινελιά που πραγματικά έχουμε ανάγκη. ‘Ίσως δεν είναι φορέσιμα αλλά σίγουρα μας δίνουν ιδέες ώστε να πραγματοποιήσουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε ειδικές περιστάσεις. Σε πιο χαμηλούς τόνους και όχι με τόσες πολλές πεταλούδες στα μαλλιά και glitter στα χείλη. Αν και λίγη υπερβολή που και που δεν κάνει κακό. Αντιθέτως κάνουν εμάς αλλά και τους άλλους να ονειρευόμαστε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Suki Waterhouse λούζεται με ένα απίστευτο προϊόν και έχει υπέροχο αποτέλεσμα

Τα καλύτερα φον ντε τεν ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

Keywords
Τυχαία Θέματα