To μυστικά όπλα ομορφιάς που υπάρχουν στην τσάντα και το μπάνιο των celebrities

Οι celebrities κατά καιρούς μας ενημερώνουν για τα μυστικά της ομορφιάς τους αλλά και το ένα και μοναδικό προϊόν που υπάρχει πάντα στην τσάντα τους για ώρα ανάγκης αλλά και στο μπάνιο τους. Επίσης, οι προσωπικοί τους beauty experts φροντίζουν κάθε τόσο να μαρτυρούν τα μυστικά τους ώστε να είμαστε ενημερωμένες και υποψιασμένες.

O Daniel Martin για παράδειγμα, ο make up artist της Meghan Markle αμέσως μετά το γάμο μίλησε με ενθουσιασμό για το Aquaphor, το lip balm που δεν

χρησιμοποιεί μόνο στα χείλη της Δούκισσας αλλά και στα ζυγωματικά της για να χαρίσει έξτρα λάμψη.

Η Victoria Beckham δεν αποχωρίζεται το Ocea Body Oil. To λάδι σώματος που απλώνει αμέσως μετά το ντους και ενώ το δέρμα είναι ακόμη νωπό, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα.

Η Kendall Jenner έχει πάντα στην τσάντα της την αγαπημένη της βούρτσα αφού τα μαλλιά της έχουν την ιδιότητα να μπλέκονται, κάτι που την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα.

Η Cara Delevingne πάλι αποκαλεί το Trilogy organic rosehip oil “προσωπικό της ήρωα” αφού το απλώνει κάθε πρωί και βράδυ πριν από την ενυδατική της κρέμα ώστε να απομακρύνει τη θαμπάδα από την επιδερμίδα της.

Η Kim Kardashian απλώνει καθημερινά την πλούσια ενυδατική κρέμα Guerlain Orchidee Imperiale Rich Cream στην επιδερμίδα της αφού είναι η μοναδική που της χαρίζει την χαμένη υγρασία ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές.

Η Gwyneth Paltrow είναι μία από τις πολλές stars που έχουν πάντα στο μπάνιο τους το νερό καθαρισμού Bioderma Micellar Water. Πρόκειται για μια απαλή φόρμουλα κατάλληλη ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες που απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους αλλά και την περιττή λιπαρότητα.

Η Kate Hudson με ανάρτηση στα social μέσα από το μπάνιο της αποκάλυψε ότι η αγαπημένη ενυδατική κρέμα της μητέρας της είναι πλέον και δική της. Πρόκειται για την Creme de la Mer.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα φον ντε τεν ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

Η Suki Waterhouse λούζεται με ένα απίστευτο προϊόν και έχει υπέροχο αποτέλεσμα

Keywords
Τυχαία Θέματα