«Εψαχνα έναν μαύρο μπάσταρδο για να τον σκοτώσω»

19:06 6/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Εψαχνα έναν μαύρο μπάσταρδο για να τον σκοτώσω»Τετάρτη, Φεβρουάριος 6, 2019 - 19:06

❱❱ Σοκάρει ο Λίαμ Νίσον, μετά όσα ακολούθησαν τον βιασμό ενός αγαπημένου του προσώπου

Σάλος στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον! Ο 66χρονος σταρ εξομολογήθηκε ότι, όταν στο παρελθόν ένα αγαπημένο του πρόσωπο έπεσε θύμα βιασμού, εκείνος έβγαινε στους δρόμους κρατώντας ρόπαλο, αναζητώντας την ευκαιρία να δολοφονήσει ένα τυχαίο άτομο αφρικανικής

καταγωγής για να πάρει εκδίκηση.

Ο 66χρονος Βορειοϊρλανδός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Independent», στο πλαίσιο συνέντευξης για την προώθηση της νέας ταινίας του «Cold Pursuit», στην οποία υποδύεται έναν πατέρα ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του γιου του από μέλη καρτέλ ναρκωτικών. Με αφορμή την πλοκή της ταινίας θέλησε να αποκαλύψει προσωπική εμπειρία του που αφορούσε την εκδίκηση.

Οπως είπε, επιστρέφοντας από ταξίδι στο εξωτερικό έμαθε ότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο έπεσε θύμα βιασμού. «Χειρίστηκε το θέμα του βιασμού με εξαιρετικό τρόπο, αλλά η δική μου πρώτη αντίδραση ήταν να ρωτήσω αν ήξερε ποιος το έκανε» είπε ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Taken», προσθέτοντας ότι, όταν εκείνη του απάντησε αρνητικά, τη ρώτησε τι χρώμα ήταν το δέρμα του βιαστή.

«Είπε ότι ήταν ένα μαύρο άτομο» εξομολογήθηκε ο Νίσον και συνέχισε λέγοντας ότι «και ντρέπομαι που το λέω: βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο, ελπίζοντας ότι κάποιος θα με προσεγγίσει. Το έκανα αυτό, μπορεί και για μία εβδομάδα, ελπίζοντας ότι ένας ‘‘μαύρος μπάσταρδος’’ θα έβγαινε από μια παμπ αναζητώντας κάποιον για να καβγαδίσει. Ετσι, θα μπορούσα…» συνεχίζει, κι αφού διακόπτει για μια στιγμή τον λόγο του, προσθέτει «...να τον σκοτώσω».

«Δεν είμαι ρατσιστής»

«Θα ήταν φρικτό, φρικτό -όταν το ξανασκέφτομαι- αν το είχα κάνει αυτό» υπογραμμίζει ο διάσημος ηθοποιός, υποστηρίζοντας ότι το έχει μετανιώσει. Η εκδίκηση «οδηγεί σε περισσότερη εκδίκηση, σε περισσότερους φόνους» επεσήμανε. Οι εκμυστηρεύσεις του 66χρονου ηθοποιού προκάλεσαν έκρηξη οργής στα social media, με τους χρήστες να τον αποκαλούν ρατσιστή. Κάποιοι, μάλιστα, ζήτησαν να μην του επιτραπεί να εμφανιστεί στα φετινά Οσκαρ.

Ο Νίσον, πάντως, μιλώντας στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America», αρνήθηκε ότι είναι ρατσιστής, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μετά το περιστατικό εξομολογήθηκε σε ιερέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα