Το on air δώρο της Φαίης στον Βασίλη Κικίλια: “Μου κάνεις πλάκα…”

Μια έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Κικίλια στο πλατό του Πρω1νού το μεσημέρι της Τετάρτης (29/05) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη Φαίη μας.

Μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή του, το οποίο επιμελήθηκε ο Νίκος Παρτσώλης, η Φαίη του χάρισε ένα κουτί και του ζήτησε να το ανοίξει. Μέσα στο κουτί υπήρχαν συλλεκτικά κόμικς τα οποία λάτρευε να διαβάζει όταν ήταν παιδί.

“Έλα μου κάνεις πλάκα όμως… Δεν υπάρχουν πλέον αυτά είναι συλλεκτικά, αυτά τα διάβαζα κάποτε όταν ήμουν παιδάκι… Ήθελα να γίνω τερματοφύλακας όταν ήμουν παιδάκι και όπως όλοι

οι πιτσιρικάδες διάβαζα κόμικς!”, είπε ο Βασίλης Κίλιας όταν είδε τα κόμικς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Βασίλης Κικίλιας στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού και αποκάλυψε: “Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά η Τζένη είναι η γυναίκα που παντρεύομαι και δεν έχω πρόβλημα να πω δύο πράγματα. Η χρονική στιγμή για τον κάθε άνθρωπο να βρει τον άνθρωπο του είναι ξεχωριστή, διαφορετική. Εγώ το κατάλαβα στην πορεία και ζόντας με έναν άνθρωπο τα μικρά τα καθημερινά. (…) Όντως αυτή η δημοσιότητα και όλη αυτή η πίεση ήρθε ξαφνικά πάνω μου και πάνω μας και ήταν κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε και πήραμε την απόσταση μας και τον χρόνο μας για να δούμε αν αυτό που πραγματικά έχουμε είναι σοβαρό και σημαντικό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε ξανά θέλαμε να το προστατεύσουμε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα για να δούμε πραγματικά πώς θα εξελιχθεί γιατί με τα ανθρώπινα συναισθήματα δεν παίζεις. Είπα ξανά πως η πιο ιερή στιγμή για εμένα, είναι αυτή του γάμου και είναι μια σοβαρή απόφαση να ενώσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο. Οπότε όταν ήμασταν σίγουροι γι’ αυτό, απλά κάναμε το βήμα”.

Διαβάστε ακόμη:

Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα περιγράφοντας το πώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή βάφτισε τον γιο της-Ο Άνθιμος Ανανιάδης απουσίαζε από το μυστήριο

Βασίλης Κικίλιας: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση που έχει με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού

Keywords
Τυχαία Θέματα