Βασίλης Κικίλιας: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση που έχει με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Φαίης μας στο Πρω1νό και μίλησε για τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Αναφερόμαστε φυσικά στον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού, ο οποίος θα γίνει στις 16 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Ο Βασίλης Κικίλιας μεταξύ άλλων μίλησε και για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του μαζί τους:

“Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά”.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό του παιδί, τόνισε πως είναι θετικός, ενώ όταν η Φαίη ανέφερε τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας τα διέψευσε έμμεσα. Χαρακτηριστικά, είπε: “Τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα και εγώ είμαι εγώ”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία της Τζούλιας Μπάρκα

Σκοτώθηκε σε ηλικία 28 ετών γνωστός τραγουδιστής

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της σχέσης της και τις παπαράτσι φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα