Ο Βασίλης Κικίλιας μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο που χώρισε από τη Τζένη Μπαλατσινού!

Καλεσμένος στο Πρω1νό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/05) ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Φαίη μας.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού, ο οποίος θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο. “Ο γάμος είναι στις 16 Ιουνίου. (…) Είμαι χαρούμενος, αγωνία δεν έχω όμως.”, ανέφερε αρχικά, χαμογελώντας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για την περίοδο που έγινε γνωστό ότι χώρισε

από την παρουσιάστρια και εξομολγήθηκε πώς κατέληξαν στον γάμο: “Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά η Τζένη είναι η γυναίκα που παντρεύομαι και δεν έχω πρόβλημα να πω δύο πράγματα. Η χρονική στιγμή για τον κάθε άνθρωπο να βρει τον άνθρωπο του είναι ξεχωριστή, διαφορετική. Εγώ το κατάλαβα στην πορεία και ζόντας με έναν άνθρωπο τα μικρά τα καθημερινά. (…) Όντως αυτή η δημοσιότητα και όλη αυτή η πίεση ήρθε ξαφνικά πάνω μου και πάνω μας και ήταν κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε και πήραμε την απόσταση μας και τον χρόνο μας για να δούμε αν αυτό που πραγματικά έχουμε είναι σοβαρό και σημαντικό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε ξανά θέλαμε να το προστατεύσουμε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα για να δούμε πραγματικά πώς θα εξελιχθεί γιατί με τα ανθρώπινα συναισθήματα δεν παίζεις. Είπα ξανά πως η πιο ιερή στιγμή για εμένα, είναι αυτή του γάμου και είναι μια σοβαρή απόφαση να ενώσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο. Οπότε όταν ήμασταν σίγουροι γι’ αυτό, απλά κάναμε το βήμα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία της Τζούλιας Μπάρκα

Σκοτώθηκε σε ηλικία 28 ετών γνωστός τραγουδιστής

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της σχέσης της και τις παπαράτσι φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα