Οι αποχρώσεις μαλλιών που θα δούμε παντού το φετινό Καλοκαίρι σύμφωνα με τους διασημότερος haircolorists

Όλες οι γυναίκες, ακόμη και οι stars μπαίνουν στον πειρασμό να αλλάξουν το χρώμα στα μαλλιά τους ειδικά λίγο πριν το καλοκαίρι. Μια ανανέωση είναι απαραίτητη και μιας και η διάθεση φτιάχνει τι καλύτερο από ένα υπέροχο χρώμα.

Οι ειδικοί μάλιστα, που σημαίνει οι celebrity haircolorists επιμένουν ότι υπάρχουν 4 συγκεκριμένες αποχρώσεις οι οποίες το φετινό καλοκαίρι

θα κάνουν πάταγο. Γνωρίζετε από το Φεβρουάριο άλλωστε τις τάσεις αν και τα παστέλ για παράδειγμα δεν είναι ότι για τις διακοπές αφού ξεθωριάζει και θέλει υπερβολική φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον είναι καλύτερο να το αφήσετε για το φθινόπωρο.

Οι αποχρώσεις του καλοκαιριού είναι γεμάτες ζωντάνια μεν αλλά παράλληλα γλυκές όπως ακριβώς γίνονται τα μαλλιά από το άγγιγμα του ήλιου.

Δείτε τι εννοούμε:

Sun Highlights: Αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα τους. Ανταύγειες φυσικές σαν να έχουν ξανοίξει από την αλμύρα της θάλασσας και τον ήλιο. Και μάλιστα στα σημεία των μαλλιών που ακουμπούν στο πρόσωπο αλλά και τις άκρες τους. Θα το πετύχετε με τη μέθοδο του balayage η και με κλασικές ανταύγειες. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κάνει ένα διακριτικό ξάνοιγμα στα σημεία και όχι σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών.

Κόκκινο σαν κόσμημα: Οι κοκκινομάλλες επιστρέφουν δυναμικά. Ήταν και παραμένει άλλωστε ένα γοητευτικό και πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Καλό είναι να επιλέξετε έναν φυσικό τόνο, γυαλιστερό και γλυκό και όχι ένα έντονο της φωτιάς. Τα κόκκινα μαλλιά πρέπει να είναι λαμπερά και κομψά.

Midlights: Φέτος όλα παίζονται ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό. Οι haircolortists προτείνουν μια ισορροπία και σας ζητούν να επιλέξετε τους ενδιάμεσους, φωτεινούς τόνους. Στην ουσία είναι μια συγκεκριμένη τεχνική που δημιουργεί ένα τέλειο contrast ανάμεσα στα δύο αγαπημένα χρώματα. Κρατάτε το φυσικό σας χρώμα ή την απόχρωση που έχετε βάψει τα μαλλιά σας ως βάση και κάνετε ανταύγειες σε θερμούς και ψυχρούς παράλληλα τόνους. Ο συνδυασμός χαρίζει ένα απρόσμενο αποτέλεσμα απόλυτα γοητευτικό.

Sparkling και Έντονα: Το καλοκαίρι είναι η μοναδική εποχή του χρόνου που μπορείτε να υπερβάλλεται χωρίς ενοχές. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε αδυναμία στη Lady Gaga ήρθε η ώρα να βάψετε τα μαλλιά σας στο χρώμα της πλατίνας. Και αν θέλετε κάτι ακόμη πιο εξεζητημένο συνδυάστε το με ένα πορτοκαλί που ηλεκτρίζει όπως εκείνο που υιοθέτησε η Kristen Stewart στο Met Gala. Όσο πιο έντονο και fun τόσο το καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε δύο έξυπνους τρόπους να κρύψετε το λαστιχάκι της αλογοουράς σας

Αν επιμένετε να φοράτε πούδρα και το Καλοκαίρι πρέπει να ακολουθήσετε ένα βασικό κανόνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα