Πάνος Ζάρλας: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του μετά τον θάνατό του

15:52 3/6/2019 - Πηγή: People

Το τραγικό τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα στα 28 του χρόνια έχει προκαλέσει θλίψη στο Πανελλήνιο. Η κηδεία του νικητή του Power of Love θα γίνει αύριο Τρίτη 4/06 στη Μυτιλήνη.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο» η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου,

μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μεταξύ άλλων, εξήγησε ότι η κηδεία θα γίνει στη Μυτιλήνη γιατί εκεί ζούσαν και γιατί θέλει να πάρει το παιδί της «κοντά» της.

«Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του. Και προφανώς ο Πάνος έχει πολλές για να αγαπηθεί. Σαφώς δεν αρέσουμε σε όλους και υπήρχαν άνθρωποι που δεν τους άρεσε. Αλλά δεν με απασχολεί, δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ό,τι πόλεμο… Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε.», δήλωσε η μητέρα του Πάνου, ενώ απάντησε και στο ερώτημα για αν φορούσε ή δεν φορούσε κράνος το μοιραίο βράδυ: «Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ξέρω ότι είχε κράνος. Αν το φορούσε ή όχι εκείνη τη στιγμή δεν έχει σημασία, γιατί όπως με βεβαίωσαν από την τροχαία το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό δεν θα τον έσωζε ούτε το κράνος».

Η κα Στέλλα Νικολάου αποκάλυψε ότι εκείνο το βράδυ του είχαν οργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων – το τελευταίο του, όπως είπε- και ήταν πολύ εύθμος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε γιατί προφανώς, όπως είπε η μητέρα του, «είχε κανονίσει κάτι άλλο» .

Κλείνοντας, στη ερώτηση για το πως είναι η ίδια απάντησε: «Προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα