Οι celebrities και τα fashion girls που θα σας πείσουν να κόψετε τα μαλλιά σας

Οι celebrities και τα fashion girls αυτού του κόσμου έχουν ακολουθήσει τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων σεζόν κόβοντας τα μαλλιά τους. Οι περισσότερες μετά από χρόνια τόλμησαν να αποχωριστούν τις μακριές μπούκλες τους προκειμένου να αποκτήσουν ένα τέλειο bob ή και πιο κοντό look. Οι celebrity hairstylists με τη σειρά του πήραν μεγάλη χαρά αφού τα τελευταία χρόνια περιορίστηκαν στο styling και την αλλαγή χρώματος. Και σε κάποιες περιπτώσεις έκοβαν αφέλειες ή curtain bangs.

Εδώ

και μερικές σεζόν όμως οι stars και τα κορίτσια της μόδας συνειδητοποίησαν ότι τα μαλλιά που βρίσκονται πάνω από τους ώμους ή και ακόμη το χαριτωμένο pixie cut προσφέρουν ένα διαφορετικό αέρα και μια γαλλική φινέτσα.

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη να κόψετε τα μαλλιά σας θα αλλάξετε γνώμη μέσα σε μερικά λεπτά, αρκεί να δείτε τις celebrities και fashion girls που ακολουθούν:

The bob

Πρόκειται για το πιο classy κοντό κούρεμα με μήκος που φτάνει συνήθως μέχρι το πηγούνι ή τους ώμους που είναι ότι καλύτερο αν είναι η πρώτη φορά που κόβετε τα μαλλιά σας μετά από χρόνια. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του bob μία από τις οποίες ταιριάζει σίγουρα στο σχήμα του προσώπου αλλά και το style σας.

Τι πρέπει να ρωτήσετε τον κομμωτής σας πριν κόψετε τα μαλλιά σας: Εκτός από το look που είναι κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου θα πρέπει να ταιριάζει και στον τρόπο ζωής σας. Για παράδειγμα, αν δεν έχετε χρόνο για styling θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα κούρεμα που φορμάρετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζονται καθημερινά σεσουάρ ή σίδερο για μπούκες. Αυτό σημαίνει ότι ο κομμωτής σας πρέπει να βρει το κούρεμα που ταιριάζει απόλυτα με την ποιότητα και τη συμπεριφορά των μαλλιών σας.

The pixie cut

Είναι το κοντό κούρεμα στο πίσω μέρος με όγκο στην κορυφή. Μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει μια τέλεια φράντζα στο πλάι αντιγράφοντας το look της Emilia Clarke και της Cara Delevingne ειδικά αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο.

The lob

Στην ουσία είναι το μακρύ bob. Τα μαλλιά ακουμπούν τους ώμους και έχουν όλα το ίδιο μήκος. Είναι το νέο look που υιοθέτησε η Kim Kardashian πριν από λίγες μέρες. Είναι ότι καλύτερο αν αποφασίσετε να κόψετε τα μαλλιά σας τώρα αφού είναι μεν κοντό αλλά όχι υπερβολικό.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 7 βασικά βήματα για λαμπερή και πεντακάθαρη επιδερμίδα!

Δείτε τις celebrities που αγαπούν το no makeup makeup look και ακολουθήστε το παράδειγμά τους αυτό το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα