Ξάφνιασε τη Φαίη ο Χρήστος Μενιδιάτης: “Δεν το πιστεύω αυτό που λες τώρα!”

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στη Φαίη μας στο Πρω1νό και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε τα παιδιά του να έχουν έρθει νωρίτερα στη ζωή του. Με τη γυναίκα του είναι παντρεμένοι 12 χρόνια και περιέγραψε την καθημερινότητα τους στο σπίτι μαζί με τα τρία τους αγόρια. Όταν δεν δουλεύει βοηθά με τα παιδιά, αλλά παραδέχεται πως οι αντοχές του είναι περιορισμένες, ενώ όταν δουλεύει προτιμά να κοιμάται μόνος ώστε τα παιδιά που έρχονται ακόμα στο κρεβάτι τους να μην τον ξυπνούν.

Ο ίδιος μιλούσε για τα παιδιά του και το πρόσωπο του έλαμπε αποκαλώντας τα δώρα που έχουν

έρθει στη ζωή τους και δήλωσε πως παρόλο που είναι πολύ καλά με τα τρία τους παιδιά δε θα έλεγαν όχι και σε ένα τέταρτο με τη σύζυγο του. Όταν η Φαίη μας τον ρώτησε αν είναι άνθρωπος της αγκαλιάς ξαφνιάστηκε όταν ο τραγουδιστής απάντησε αρνητικά. “Δεν το πιστεύω αυτό που λες τώρα”.

“Με τα αγόρια δεν είμαι τόσο πολύ της αγκαλιάς και της τρυφερότητας. Αν είχα μια κόρη ίσως. Αλλά με τους γιους μου δεν ξέρω, δεν μου βγαίνει αυτό. Ο μικρός είναι 3 θα το αγκαλιάσω σαν παιδί, αλλά δεν είμαι υπέρ με αυτά που βλέπω τα χαϊδολογήματα και τις υπερβολικές τρυφερότητες. Δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα. Άλλο με τη σύζυγο μου. Ίσως δεν μου βγαίνει τόσο πολύ επειδή είναι αγόρια. Μπορεί αν ήταν ένα κοριτσάκι να είχα διαφορετική συμπεριφορά. Τους αντιμετωπίζω πια σαν άντρες. Δεν βλέπω ότι έχω παιδάκια που έχουν ανάγκη την αγκαλιά, βλέπω ότι έχω ανθρώπους με προσωπικότητα”, εξήγησε ο Χρήστος Μενιδιάτης λέγοντας πως είναι και τι σου βγάζει κάθε παιδί, αλλά και πως ο ίδιος θεωρεί πως ως πατέρας θα μπορέσει να τους περάσει κάποιες αρχές που θα διευκολύνουν τους προβληματισμούς τους, χωρίς να είναι συνέχεια από πίσω τους.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Όλγα Κεφαλογιάννη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της ανιψιάς της

Ιωάννα Τούνη: Καυτά φιλιά στη Μύκονο με τον σύντροφο της

Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πόλεμος εξωδίκων – Ραντεβού στα δικαστήρια τον Σεπτέμβριο

Keywords
Τυχαία Θέματα