Το μυστικό της Jennifer Garner για ανάλαφρα, beachy waves και το Φθινόπωρο (video)

H Jennifer Garner εμφανίζεται πάντα με λαμπερά μαλλιά και κυρίως με απίθανους, απαλούς κυματισμούς που ζηλεύουμε όλες μας. Όπως η ίδια αποκαλύπτει σχεδόν πάντα ίσιωνε τα μαλλιά της αφού θεωρούσε πως είναι ένα hairstyle που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας.

Μέχρι που γνώρισε τον προσωπικό της, πλέον, hairstylist Adir Abergel. Είναι εκείνος που δημιούργησε μεταξύ άλλων όλα τα εμβληματικά κουρέματα της Charlize Theron.

Ο Abergel έπεισε την Garner να αποκτήσει τέλεια beach

waves ξεφεύγοντας από το αγαπημένο της sleek look. Εκείνη ακολούθησε τη συμβουλή του και συνειδητοποίησε πως της ταιριάζει πολύ και τα μαλλιά της αποκτούν υπέροχη κίνηση και όγκο.

Η ίδια μάλιστα έδειξε πως δημιουργεί το Beach Waves Look, σε ένα video, αποκαλύπτοντας όλα τα βήματα αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Ξεκινά με το Virtue 6 in 1 Styler, μια κρέμα που απλώνει σε νωπά μαλλιά και χαρίζει απαλότητα ενώ προλαμβάνει το φριζάρισμα. Το επόμενο βήμα ανήκει στο  Virtue Healing Oil που ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και ταυτόχρονα αφήνει ένα υπέροχο άρωμα στα μαλλιά.

“Μόλις έμαθα για ένα πράγμα που ονομάζεται diffuser” λέει η ηθοποιός. Και πιο συγκεκριμένα το Dyson Supersonic Hairdryer. Πρόκειται για το αγαπημένο σεσουάρ των celebrity hairstylists. Στεγνώνει, ισιώνει ή δημιουργεί κυματισμούς χωρίς να ταλαιπωρεί την τρίχα ενώ είναι ιδιαίτερα εύχρηστο.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τις κινήσεις που ακολουθεί η Garner στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σ’ αυτά τα beauty προϊόντα ορκίζεται η Kate Middleton -Ποιο βρίσκεται και στο δικό σας νεσεσέρ;

Τα ωραιότερα χειμωνιάτικα βερνίκια νυχιών για εσάς που έχετε εμμονή με το μανικιούρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα