Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Το βράδυ της Παρασκευής (16/10)  η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός κι ο άλλος” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στην οποία πρωταγωνιστούσε και αποκάλυψε πως δεν την έχει παρακολουθήσει ακόμη. “Εγώ δεν την έχω δει τη σειρά! Κάποια στιγμή θέλω να τη δω… Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη. Θα είχα και καλές στιγμές είμαι σίγουρη. Γενικά έκανα μία τίμια προσπάθεια. Αλλά ξέρεις, αυτό το πράγμα ήθελε ένα coaching… Αυτά τα τόσο μεγάλα πράγματα ίσως ήθελαν μια μεγαλύτερη πλαισίωση.”, εξομολογήθηκε.

Κατά

τη διάρκεια που γυριζόταν το “Έχω ένα μυστικό”, οι συντελεστές αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε γνωστά τα όσα είχαν συμβεί τότε: “Έχω ένα μυστικό», εξήγησε: «Δεν πέρασα καλά! Όταν αρχικά μου πρότειναν να κάνω αυτή τη σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Είχε προηγηθεί και η σειρά για τη Λαμπέτη, που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και είχα δει πως είναι πολύ ωραίο να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή ως το τέλος του. Αυτό σου δίνει μια πάρα πολύ μεγάλη υποκριτική παλέτα. Μιλάμε για τεράστιο υποκριτικό πλούτο, ήταν μεγάλο challenge.

Προφανώς είχε κι άλλες παραμέτρους που δεν είχα υπολογίσει. Ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν. Οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, έρχονταν από παντού. Κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, σκηνές από τον τότε κινηματογράφο, από τους φοβερούς σκηνοθέτες και από τη φανταστική σταρ, ηθοποιό και άνθρωπο. Αντί να μπεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα… Δεν είχαμε κάτι να παίξουμε στ’ αλήθεια. Ήταν τόσες οι μηνύσεις που κανείς δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, ο άλλος δεν ήθελε να εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο. Γενικά δεν είχαμε τι να παίξουμε… Πώς δεν θα παρεξηγηθεί ο ένας και ο άλλο”.

Με αφορμή την αναφορά στη σειρά που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πως στη δραματική σχολή ένας από τους καθηγητές της ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. 

Μάλιστα, ο ηθοποιός τότε της είχε πει πως μοιάζει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη! 

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! 

Σμαράγδα Καρύδη: “Γνωρίζω καλά το συναίσθημα του να μην έχεις καθόλου χρήματα” 

Άγριες Μέλισσες… 6 χρόνια μετά: Όσα θα δούμε στα πέντε νέα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας! 

Keywords
Τυχαία Θέματα