Σήμερα θα καθαρίσετε τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ με προϊόντα που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

To weekend, συνήθως ασχολείστε με την καθαριότητα και την τακτοποίηση. Λίγο πριν έρθει και επίσημα πλέον το φθινόπωρο, καλό είναι να βάλετε στην άκρη τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και να τοποθετήσετε στην πρώτη θέση όσα θα σας χρειαστούν τους επόμενους μήνες.

Επίσης πρέπει να καθαρίσετε τα πινέλα και τα μικρά, χρωματιστά σφουγγαράκια σας. Στο συγκεκριμένο post εμείς θα ασχοληθούμε με τα δεύτερα και μάλιστα σας έχουμε

μια πανέξυπνη ιδέα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 24 Σεπ, 2020 στις 4:24 μμ PDT

Θα τα καθαρίσετε με προϊόντα που υπάρχουν στην κουζίνα σας. Και πιο συγκεκριμένα με το υγρό για τα πιάτα. Γιατί με το συγκεκριμένο; Την απάντηση δίνουν οι ειδικοί.

Υποστηρίζουν πως είναι καλύτερο να μην τα πλύνετε με αρωματικό σαπούνι, το οποίο όσο καλά κι αν ξεπλύνετε με νερό υπάρχει περίπτωση να παραμείνει μια μικρή αίσθηση που θα μεταφερθεί στο δέρμα την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το beauty blender. Παράλληλα τα συστατικά του σαπουνιού σε συνδυασμό μ’ εκείνα των προϊόντων μακιγιάζ ίσως προκαλέσουν τυχόν ερεθισμούς.

Η μαγειρική σόδα είναι επίσης ένα προϊόν που βοηθά στο σωστό και βαθύ καθαρισμό των σφουγγαριών. Ρίξτε μια κουταλιά σε ένα μπολ με νερό. Ανακατέψτε καλά και βάλτε τα σφουγγαράκια. Πιέστε τα απαλά μέχρι να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα χρώματος και στη συνέχεια ξεπλύντε τα με άφθονο νερό.

Baby shampoo: Πρόκειται για το πιο απαλό προϊόν καθαρισμού που προστατεύει τα σφουγγαράκια και απομακρύνει τυχόν βακτήρια και μικρόβια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα ωραιότερα χειμωνιάτικα βερνίκια νυχιών για εσάς που έχετε εμμονή με το μανικιούρ σας!

O θρυλικός hairstylist Eugene Souleiman βρέθηκε στα παρασκήνια του οίκου Vivetta και το look που δημιούργησε είναι ένα όνειρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα