Νεογέννητο τραβά τη μάσκα του γιατρού και γίνεται viral: Όσα είπε ο Άραβας γυναικολόγος

Πριν από λίγες ώρες ο Samer Cheaib, Άραβας γυναικολόγος, έγινε viral στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του να διαδίδεται σε όλο τον κόσμο και κατά πολλούς να χαρακτηρίζεται ως «η φωτογραφία του 2020».

Το νεογνό τραβά τη μάσκα του γιατρού την ώρα που το κρατάει στα χέρια του, λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη γέννα του. Η εικόνα αναδημοσιεύεται με μεγάλη ταχύτητα από το Sky News σε όλο τον πλανήτη.

Το «ΘΕΜΑ» συνομίλησε με τον γνωστό γυναικολόγο: «Ήμασταν έκπληκτοι με την πράξη του μωρού και αρχίζουμε να γελάμε και ζήτησα από τον πατέρα

να τραβήξει τη φωτογραφία που καθόταν δίπλα στο κεφάλι της μαμάς!». Όπως μας είπε το βρέφος είναι ένα από τα δίδυμα της οικογένειας που ήρθαν στη ζωή μετά από αρκετές ώρες στο χειρουργείο.

Ο ίδιος θέλησε να περάσει ένα ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα: «Διαδώστε τη θετικότητα και αφαιρέστε το φόβο από τη διαδικασία της γέννας του μωρού, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να ζήσουν τα υπέροχα συναισθήματα και να έχουν αξέχαστη εμπειρία».

Ο γυναικολόγος Samer Cheaib από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα 12 χρόνια. Ο ίδιος βίωσε έντονα τη στιγμή που το νεογνό του τράβηξε τη μάσκα: «Ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα και θετικότητα και εύχομαι να είναι ένα σημάδι να βγάλω τη μάσκα από την οποία όλοι υποφέραμε», μας λέει. Ξεκαθαρίζει ακόμη πως «κανένας ιός δεν μπορεί να σταματήσει μία γέννα και την φροντίδα των εγκύων γυναικών!»

Κατά πολλούς η συγκεκριμένη εικόνα αναδεικνύει με ακρίβεια πως το 2020 είναι η χρονιά της πανδημίας, ένα έτος που όλοι περιμένουμε να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως! Η Σίσσυ Χρηστίδου με αγορέ ξανθό μαλλί-Δείτε τη φωτογραφία 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη 

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! 

Keywords
Τυχαία Θέματα