Το make up look της Lady Gaga που πρέπει να υιοθετήσετε σήμερα το βράδυ

Η Lady Gaga είναι beauty queen. Οι κακόγουστες και υπερβολικές εμφανίσεις της ανήκουν στο παρελθόν και μια νέα ομάδα από beauty experts την έχει αναλάβει με αποτέλεσμα να υιοθετεί τα ωραιότερα looks ever. Ειδικά η προσωπική

της make up artist, Sarah Tanno κάνει θαύματα. Είναι πάντα στο πλάι της δημιουργώντας glam αλλά και rock looks που ταιριάζουν γάντι στην star.

Σε κάθε της εμφάνιση οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί κάνουν focus στο μακιγιάζ της δίνοντας την ευκαιρία σε όλες εμάς να δούμε κάθε λεπτομέρεια. Και η ίδια όμως δεν μας αφήνει παραπονεμένες. Ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο από την προετοιμασία όσο και από το αποτέλεσμα.

Η Sarah Tanno έχει γίνει η έμπιστη συνεργάτιδα της αφού την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, συναυλία και γύρισμα. Ναι ήταν στο πλάι της καθ΄όλη την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας “Α Star is Born”. Η make up artists μάλιστα θυμήθηκε ένα συγκεκριμένο look που είχε δημιουργήσει στην Lady Gaga και φρόντισε να μας δείξει σκηνές από τη στιγμή της δημιουργίας του. Πρόκειται για μπλε-μοβ με glitter σκιά που άπλωσε στα βλέφαρα της “Ally. Όπως δήλωσε ήταν το πλέον αγαπημένο της. Και δικό μας επίσης αφού είναι ότι πιο εντυπωσιακό για μια βραδινή έξοδο. Παράλληλα είναι και μεγάλο trend της επόμενης σεζόν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Nicole Tanno (@sarahtannomakeup) στις 14 Μάρ, 2019 στις 9:41 πμ PDT

Η Tanno δημοσίευσε ένα κοντινό πλάνο από τα βλέφαρα της Lady Gaga όπου φαίνεται καθαρά ότι έχει απλώσει ένα πολυδιάστατο προϊόν σε μπλε-μοβ τόνους σε όλο το πάνω βλέφαρο. Η επιδερμίδα είναι βελούδινη και τα χείλη απαλά και ροζ. Δεν αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε αλλά δεν είναι δύσκολο να βρείτε παρόμοια.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι το glitter επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα όχι σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση. Το glitter της επόμενης σεζόν είναι ακόμη πιο sparkling (ναι γίνεται) και χρωματιστό.

Το συγκεκριμένο indigo της Gaga είναι συναρπαστικό και θα σας μεταμορφώσει σε star. Τολμήστε το. Μόνο αυτό έχουμε να σας πούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Δημιουργήστε το ωραιότερο headband με τούφες από τα μαλλιά σας

Με ένα προϊόν και δύο κινήσεις θα αποκτήσετε τα ζυγωματικά των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα