Πρεμιέρα για τον Πέτρο Κωστόπουλο με το “Όλα Λάθος”-Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής!

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/03) ο Πέτρος Κωστόπουλος, στο Open, με την εκπομπή “Όλα Λάθος”! Στο πλευρό του παρουσιαστή σήμερα θα δούμε τη Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη και τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Η εκπομοή ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς είδαμε απόσπασμα με τον παρουσιαστή να βρίσκεται στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης παρέα με την Ιωάννα Τούνη και σε δηλώσεις του να τονίζει: “Συνάντησα τυχαία την Ιωάννα και τη βοηθάω με τις αποσκευές. Μη μου τη χρεώσετε”!

Στη συνέχεια,

ο Πέτρος Κωστόπουλος καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό από το πλατό της εκπομπής του και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Καλό μεσημέρι! Συνήθως έλεγα «Καλό βράδυ! Καλή νύχτα! Καλό πρωί!» , τώρα πρέπει να μάθω να λέω καλό μεσημέρι. Ήρθα εδώ στο κανάλι και τους είπα να κάνω μία βραδινή εκπομπή και μου είπαν δεν κάνεις μία εκπομπή το μεσημέρι… Μεσημέρι θες, μεσημέρι! Είμαι ο Πέτρος και πάω παντού. Πρωί, βράδυ, μεσημέρι, ό,τι ώρα θέλετε… Μπορώ να έρθω και σπίτι σας να καθαρίσω τζάμια, ό,τι να ‘ναι, δουλειά να είναι! Τις προηγούμενες φορές που έβγαινα μου έλεγαν οι κόρες μου και οι φίλου ότι βγαίνω σαν αγγούρι. Ανέβασε ρυθμούς, χαμογέλα… Αυτή τη φορά θέλω να σας δείξω ότι είμαι και ένας άλλος άνθρωπος. Είμαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος όταν βλέπω ρομαντική ταινία, κλαίω…”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σίσσυ Χρηστίδου: “Πριν γίνω μαμά πάρα πολλές φορές ασκούσα…

Keywords
Τυχαία Θέματα