Αν έχετε σγουρά μαλλιά πρέπει να αντιγράψετε το καινούριο hair look της Nicole Kidman

Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας δεν είστε ευχαριστημένες με τίποτα. Αν είναι σγουρά τα ισιώνετε διαρκώς αφού σας αρέσει να τα βλέπετε και να τα νοιώθετε λεία, sleek και λαμπερά και αν είναι ίσια κάνετε συλλογή από σίδερα για μπούκλες.

Όπως καταλαβαίνετε το μόνο που καταφέρνετε είναι να ταλαιπωρείτε και να καταστρέφετε την τρίχα. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε συχνά προϊόντα styling και ξεχνάτε να απλώσετε κρέμα ή σπρέι προστασίας από τη θερμότητα τότε τα πράγματα είναι μάλλον σκούρα. Κάποια στιγμή πρέπει να αγαπήσετε τα φυσικά σας μαλλιά και να τα αφήνετε στην ησυχία τους για μεγάλο

διάστημα ώστε να παραμένουν υγιή και υπέροχα. Άλλωστε οι τάσεις κάθε σεζόν είναι αρκετές, δεν είναι μία μόνο και κάποια θα συμβαδίζει με τον τύπο σας.

Οι celebrities εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να σέβονται τη φυσική υφή των μαλλιών τους. Τα ξεκουράζουν και το αποκαλύπτουν πολύ συχνά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Μέχρι και η Ariana Grande απαρνήθηκε το σήμα κατατεθέν της που είναι η σφιχτή αλογοουρά. Την είδαμε με τα ωραιότατα σγουρά μαλλιά της κομμένα σε ένα τέλειο bob.

H τελευταία star όμως που έκανε δημόσια εμφάνιση με τα φυσικά της μαλλιά ήταν η Nicole Kidman και η αλήθεια είναι ότι η έκπληξη μας ήταν μεγάλη. Σε μια έξοδό της την περασμένη εβδομάδα εθεάθη με τα μακριά της μαλλιά σγουρά και τέλεια. Οι φυσικές μπούκλες τής χάρισαν ένα super νεανικό look. Η Kidman δεν μας έχει συνηθίσει σε casual εμφανίσεις όσο αφορά το hair style αφού αγαπά τις στυλιζαρισμένες μπούκλες και τους κότσους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrities Style (@celebfashion.glam) στις 15 Μάρ, 2019 στις 3:48 πμ PDT

Η ίδια όμως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της ότι δεν γίνεται πλέον να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της τόσο πολύ γιατί έφτασε στο σημείο να τα καταστρέψει. Αυτός είναι ο λόγος που αφήνει τα μαλλιά της στο φυσικό τους όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό και της αρέσουν πάρα πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Με ένα προϊόν και δύο κινήσεις θα αποκτήσετε τα ζυγωματικά των celebrities

Χρωματιστές Mascara: Επιλέξτε την ωραιότερη για βλέμμα που θα μείνει αξέχαστο

Keywords
Τυχαία Θέματα