Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/-15/3

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 11/3

Οι ρίγες είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά σχέδια της μόδας. Θα τις βρείτε παντού, από τις κλασικές μαρινιέρες, μέχρι παντελόνια, κοστούμια και φούστες. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο ρούχο ή παπούτσια ή ακόμα και με ένα άλλο εμπριμέ ρούχο ή αξεσουάρ για τις πιο

τολμηρές, αν θέλετε να κάνετε μια πιο fashion προσέγγιση. Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα με λαιμόκοψη, μακρυμάνικη και ένα ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο mom jean. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με αγκράφα σε ανδρικό στυλ από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι λευκές δερμάτινες γόβες, με ιδιαίτερο κόψιμο στο κουτεπιέ και εξώφτερνες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, το Telling Glow της MAC που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως ρουζ, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder No 2 της Seventeen και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαμηλό pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 12/3

Το πουά είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά και άκρως θηλυκά prints. Γι’ αυτό άλλωστε και οι σχεδιαστές μόδας του δίνουν αρκετά συχνά πρωταγωνιστική θέση στις συλλογές τους. Αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική του και σας προτείνουμε αν δεν έχετε ακόμα ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας να αποκτήσετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashionπου αποτελείται από μια μπλούζα, off the shoulder και cropped, εκρού με μαύρα πουά και ένα ψηλόμεσο μαύρο cigarette παντελόνι σε 3/4 μήκος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με πέρλες στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα σατέν πέδιλα με λουριά, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Eyeshadow Professional Kit Warm Mat της Beuty Is Life, τις βλεφαρίδες Fashion Lashes, Glamour της Ardell, το ρουζ από την παλέτα Magnetic System της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Super Stay, Matte Ink, No 60 Poet της Maybelline. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 13/3

Η pencil φούστα σχεδιάστηκε από τον Christian Dior, το 1954 και έκτοτε έγινε ανάρπαστη. Και δικαιολογημένα αφού είναι θηλυκή, τονίζει με τον ωραιότερο τρόπο τις καμπύλες, ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση,από το πρωί στο γραφείο, μέχρι μια βραδινή έξοδο. Γι’ αυτό άλλωστε και οι σχεδιαστές της δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από μια off the shoulder cropped μπλούζα μια ψηλόμεση pencil φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα στον αστράγαλο, σε μπεζ snake print της Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ από την παλέτα Contour Intuitive επίσης της Nyx και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture, No 36 της YSL. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 14/3

Τα denim φορέματα αυτή τη σεζόν θα τα δείτε σε πολλές εκδοχές, μακρυμάνικα, με κοντό μανίκι αλλά και σε όλα τα μήκη. Είναι άνετα και ευκολοφόρετα και σας βοηθούν να δημιουργήσετε πολλούς συνδυασμούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ, από ψηλοτάκουνες γόβες και western μπότες, μέχρι αθλητικά, ανάλογα με τη διάθεσή σας και την εκάστοτε περίσταση. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μια δημιουργία από την καινούργια συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 της εταιρεία Zini, ένα μίνι χακί denim φόρεμα με γιακά, φερμοάρ στο μπροστινό μέρος και μακριά μανίκια με μια ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καστόρινες καουμπόικες μπότες, σε χακί χρώμα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Telling Glow, Extra Dimension Blush της MAC και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl επίσης της MAC. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια ατημέλητη κοτσίδα ψαροκόκαλο με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 15/3

Όσο κι αν μας αρέσουν οι πειραματισμοί των σχεδιαστών με προηγμένης τεχνολογίας υλικά, όταν θέλουμε διαχρονική φινέτσα, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα ρούχα από tweed ύφασμα. Ιδιαίτερα και πολυτελή μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να σας βγάλουν πραγματικά ασπροπρόσωπες. Στο tweed έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Tassos Mitropoulos, ένα μίνι φόρεμα σε γαλάζιο, κοντομάνικο, με λεπτομέρειες από διαφάνεια μπροστά και πίσω, λαιμόκοψη και διακοσμητικές τσέπες από PVC. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσά διακριτικά σκουλαρίκια από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι kitten heels, nude, από πλεκτή ψάθα με διακοσμητικό φιόγκο, από τα καταστήματα Zara. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές σε γήινες αποχρώσεις από την παλέτα Professional Kit Warm Mat της Beauty Is Life και τις γυαλάδες με το Gold Waves, Highlighter της εταιρείας Kiko Milano. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού σινιόν, με ατημέλητα μαλλιά που πίσω είναι δεμένα κόμπους, με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, christian dior, fashion, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, στυλ, milan, studio, mac, bliss, cigarette, mat, life, glamour, system, super, ink, dior, access, μπεζ, snake, print, shoes, rouge, ysl, extra, girl, tweed, pvc, kitten, zara, beauty, milano, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, τελος του κοσμου, ξανα, glamour, μποτες, αθλητικα, αξεσουαρ, γοβες, ρουχα, φορεματα, bsb, dior, mac, pvc, shoes, ysl, zara, βλεφαριδες, βραδυ, βρειτε, γωγω, δειτε, εγινε, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, θηλυκα, ισια μαλλια, υφασμα, κοστουμια, κοψιμο, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μακρια, μαλλια, μηκος, μινι, μπορειτε, παντα, παπουτσια, πεδιλα, πεμπτη, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, ρολο, σεζον, συγκεκριμενα, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, σχεδια, τριτη, χειλη, χρωμα, ψαθα, ωρες, access, super, beauty, bliss, christian dior, cigarette, δημητρης, extra, εμφανισεις, fashion, girl, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ink, kitten, λευκο, life, mat, μπεζ, milan, milano, μπροστα, ογκο, print, ριγε, rouge, studio, snake, system, tweed, υλικα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα