“H Πάολα άφησε σε σαράντα άτομα από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό”!

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Open, “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παράσταση “Μαριχουάνα στοπ”, που παρουσιαζόταν στο Gazi Live και έκανε μια αποκάλυψη για την Πάολα. Αφού τόνισε την αγάπη του για την τραγουδίστρια, έκανε μια αποκάλυψη γι’ αυτήν, η οποία μάλλον επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τα χρήματα που άφησε στους εργαζόμενους του Gazi Live πριν αποχωρήσει.

“Δεν

ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω… Εγώ πάντα έχω μία επαφή με τους τεχνικούς και πάντα από αυτούς μαθαίνω τον ειλικρινή χαρακτήρα κάποιου συναδέλφου… Κάποια στιγμή, λοιπόν, είδα τους τεχνικούς – γιατί είχαμε τους ίδιους στο “Μαριχουάνα στοπ!”- με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη – πολύ χαρούμενους. Και τους ρώτησα «γιατί ρε μάγκες είστε τόσο χαρούμενοι;» και μου απάντησαν: «Να η κυρία Πάολα άφησε σε σαράντα άτομα από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε όλους για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο!”, αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Φαίη: Θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ με τη Σπυροπούλου ή τον Κανάκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα