Το λάδι περιποίησης για σώμα και μαλλιά που θα λατρέψετε

Αν υπάρχει ένα λάδι που είναι θρύλος και πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο κάθε γυναίκας που θέλει λαμπερό και απαλό δέρμα με τέλειο άρωμα αυτό είναι το Nuxe Huile Prodigieuse Riche. Με πιο πλούσια σύνθεση για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Το κλασικό και πρώτο Huile Prodisieuse είναι best seller αφού το αγάπησαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Είναι ένα ξηρό λάδι και αυτή είναι ίσως είναι το μυστικό της επιτυχίας του αφού δεν αφήνει την ενοχλητική λιπαρότητα και δεν γυαλίζει σε ενοχλητικό βαθμό.

Η

πλούσια νέα εκδοχή του είναι ιδανική για τι επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από ξηρότητα ειδικά το χειμώνα. Οι περισσότερες από εμάς λανθασμένα το έχουμε καταχωρήσει στα καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης αφού πιστεύαμε ότι το άρωμα, η λάμψη και η απαλότητα ταιριάζουν στις θερμές θερμοκρασίες και ειδικά όταν το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο.

Η Nuxe όμως μας διορθώνει, και πολύ καλά κάνει. Η επιδερμίδα θέλει φροντίδα και ειδική περιποίηση ειδικά τους χειμερινούς μήνες όπου το κρύο και η υγρασία την αφυδατώνουν. Το Nuxe Huile Prodisieuse Riche προσφέρει παράλληλα θρέψη και ανάπλαση χάρη στην βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεση του αλλά και την μεγαλύτερη ποσότητα 7 αιθέριων ελαίων.

Πρόκειται για τα έλαια Macadamia που είναι γνωστό για τις καταπραυτικές του ιδιότητες, Tsubaki (προέρχεται από την Ιαπωνική καμέλια) το οποίο έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, Argan που προσφέρει αναδόμηση ειδικά στην τρίχα, αμυγδαλέλαιο που χαρίζει τρυφερότητα ενώ μειώνει τις ραγάδες και βελτιώνει το σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών, έλαιο από camelia η οποία περιέχει Ω9 το οποίο χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και Βorage με Ω6 που επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, έλαιο φουντουκιού με Ω9 και βιταμίνη 6, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες .

Το απλώνουμε σε στεγνή επιδερμίδα αμέσως μετά το μπάνιο και το άρωμα του μπορεί άνετα να αντικαταστήσει την εσάνς που συνήθως χρησιμοποιούμε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αγαπήθηκε τόσο που η Nuxe δημιούργησε eau de toilette με την ίδια σύνθεση.

Διαβάστε ακόμη:

Η hairstylist των Kardashians λάνσαρε σειρά αξεσουάρ μαλλιών και πρέπει να την δείτε!

Είδατε τα πρώτα γκρίζα μαλλιά; Μην σας πιάνει πανικός, υπάρχουν λύσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα