Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει λεπτό προς λεπτό την πρωινή της ρουτίνα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009, ενώ ένα χρόνο πριν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Φίλιππος – Ραφαήλ. Η ευτυχία της οικογένειας πολλαπλασιάστηκε τον Αύγουστο του 2013, όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος.

«Άλλαξε όλη μου ζωή και όλη μου η κοσμοθεωρία. Μετά την μητρότητα όλα γυρίζουν γύρω από τα παιδιά. Τα δικά σου αλλά και όλου του κόσμου. Τα παιδιά

μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Με βοήθησαν να δω τον κόσμο με άλλα μάτια και να θέλω να τον κάνω καλύτερο, για εκείνα. Όσον αφορά τον μικρό μου οι αλλαγές δεν ήταν μεγάλες. Πιο πολύ άλλαξε η ζωή μας με το πρώτο μας παιδί. Μετά, το δεύτερο έρχεται σε ένα περιβάλλον έτοιμο να το υποδεχθεί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς», δήλωσε στον παρελθόν η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ίδια απείχε από την τηλεόραση από το 2011, όταν ολοκληρώθηκε η πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε με τον Χρήστο Φερεντίνο «Πρωινό Αντ1». Τότε, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, ενώ το 2013 δημιούργησε τη δική της σειρά με ρούχα και έφτιαξε το δικό της online shop.

Ωστόσο, τον περασμένο Οκτώβριο και μετά από 7 χρόνια απουσίας από του τηλεοπτικούς μας δέκτες, επέστρεψε στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open TV. Έτσι κάθε Σαββατοκύριακο μας λέει «Έλα Χαμογέλα», παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2017, δημιούργησε ένα κανάλι στο youtube με το όνομα «Sissy Christidou», ενώ το πρώτο της βίντεο «OMG! Είμαι καναλάρχισσα!» ανέβηκε στις 31 Αυγούστου 2017 και έκτοτε έγινε η αγαπημένη της συνήθεια.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους subscribers της στιγμές από την καθημερινότητα της και όχι μόνο. Έτσι, στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε μας δείχνει την πρωινή της ρουτίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η εξομολόγηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το bullying που δεχόταν στο σχολείο!

Keywords
Αναζητήσεις
καθημερινη ρουτινα χρηστιδου
Τυχαία Θέματα