Ο υπέροχος κότσος της JLo που μπορείτε να κάνετε ακόμα και στο γραφείο

H Jeniffer Lopez έχει τέλεια μαλλιά και την ζηλεύουμε τόσο μα τόσο πολύ γι΄αυτό (και όχι μόνο). Βέβαια το hair look της οφείλεται στα μαγικά χέρια του προσωπικού της hairstylist Chris Appleton ο οποίος φροντίζει να μας ενημερώνει για τις δημιουργίες του μέσω του προσωπικού του account στο Instagram.

Πριν ακόμα ξεπεράσουμε τις τέλειες αφέλειες που έκανε στην εντυπωσιακή, ούτως ή άλλως, JLo και τις οποίες προσπαθήσαμε μάλλον ατυχώς να αντιγράψουμε έρχεται ένα νέο look που ευτυχώς είναι πιο εύκολο και πρακτικό. Και μάλιστα θα μπορούσαμε να το δημιουργήσουμε μόνες μας ακόμα και στο μπάνιο του γραφείου αν φύγαμε το πρωί τρέχοντας από το σπίτι.

Είναι ένας σφιχτός κότσος πολύ ψηλά που κολακεύει τα χαρακτηριστικά ακόμα κι αν δεν μοιάζουν με της star. Αυτά που θα χρειαστούμε είναι ένα λαστιχάκι, ένα δυνατό σπρέι φιξαρίσματος, μια λεπτή χτένα και τσιμπιδάκια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 13 Νοέ, 2018 στις 2:57 μμ PST

Πιάνουμε αρχικά τα μαλλιά μας όσο πιο ψηλά γίνεται σε μια σφιχτή αλογοουρά αφού προηγουμένως έχουμε απλώσει στο μπροστινό μέρος το σπρέι. Στη συνέχεια γυρίζουμε την αλογοουρά στον άξονα της και την στερεώνουμε καλά με τα τσιμπιδάκια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 12 Νοέ, 2018 στις 9:03 μμ PST

Μην μου πείτε ότι δεν είναι πανεύκολο; Επίσης είναι ένα look που μπορείτε να υιοθετήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε αν έχετε κανονίσει έξοδο είναι να φρεσκάρετε το μακιγιάζ. Το καλύτερο είναι να απλώσετε highlighter στα ζυγωματικά τα οποία με το συγκεκριμένο χτένισμα φαίνονται ακόμα ωραιότερα.

Ο Chris Appleton μας σώζει με τις αναρτήσεις του αφού μας δίνει ιδέες για χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας αλλά και να τα προτείνουμε στον δικό μας hairstylist. Ειδικά τα looks της JLo είναι πάντα υπέροχα και απ’ ότι καταλαβαίνουμε ο συνεργάτης της , έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην star και την προσέχει λίγο παραπάνω.

Όπως και να έχει καλό μας κάνει και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την ενεργή του συμμετοχή στα social!

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους η Kim Kardashian λανσάρει το προϊόν που περιμένατε καιρό τώρα!

Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν τα γιορτινά parties

Keywords
Τυχαία Θέματα