Υπάτιος Πατμάνογλου: Παντρεύεται 20 μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας και του παιδιού του!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε ολόκληρη η Ελλάδα την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, πριν από περίπου 20 μήνες. Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2017, έχασε την γυναίκα του και το μικρό του αγοράκι, όταν στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην άκρη της εθνικής οδού για να πάει στην τουαλέτα. Δυστυχώς όμως μέχρι να γυρίσει πίσω, έπεσε πάνω στο ΙΧ της οικογένειας, η Πόρσε του γιου του επιχειρηματία των Jumbo.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά τραγικές, αφού αντίκρισε την γυναίκα και τον γιο του να πεθαίνουν στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται για τον άτυχο πατέρα, αφού πριν από περίπου 7 μήνες γνώρισε την γυναίκα που τον έκανε να χαμογελά ξανά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου», ο Υπάτιος πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ η σύντροφος του, Έμμυ περιμένει το παιδάκι τους.

«Ό,τι και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό. Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει… και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται. Του εύχομαι να κάνει πολλά παιδιά.», δήλωσε στην εκπομπή του Σκάι, συγγενής του Υπάτιου.

Όσοι γνωρίζουν την νέα του σύντροφο κάνουν λόγο μια αξιόλογη κοπέλα που έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Και το χωριό την έχει συμπαθήσει πολύ. Σας το λέω τώρα που το ζώ και ακούω καλά λόγια για το κορίτσι. Πρέπει να τους δώσει τόση ψυχική δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ενωμένο μέχρι τα βαθιά γεράματα και σε τούτη τη ζωή και στην αιώνια. Εμείς προσευχηθήκαμε, θα προσευχηθούμε και στο γάμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», σημείωσε με τη σειρά του ο πατέρας Πολύευκτος.

Ωστόσο, τόσο ο Υπάτιος, όσο και η νέα του σύντροφος Έμμυ έχουν βιώσει μεγάλες τραγωδίες που έχουν στιγματίσει τη ζωή τους. Ο Υπάτιος έχασε την οικογένεια του και η Έμμυ έχασε τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα στο παρελθόν η γυναίκα είχε μια σχέση με έναν άλλο άνδρα η οποία κράτησε 8 χρόνια. Με αυτόν τον άνθρωπο συζούσε, αλλά κάποια στιγμή εκείνη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε σταματήσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο». Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

Με πληροφορίες από: «Μαζί σου» και Πρώτο Θέμα.

Δείτε ακόμη: To παλτό του χειμώνα! Το βρήκαμε και σου το δείχνουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα