Το λαμπερό nail art που θα κάνετε μόνες στο σπίτι (βίντεο)

Ξέρω ότι είχατε ραντεβού σήμερα με τη μανικιουρίστ. Και ξέρω επίσης ότι το ακυρώσατε επειδή σας πήρε ο ύπνος και παράλληλα βρέχει και δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι. Αλλά το βράδυ έχετε έξοδο και δεν γίνεται να εμφανιστείτε με αυτά τα νύχια. Τα θαμπά, τα άχρωμα και χωρίς ενδιαφέρον.

Μην σας απασχολεί. Θα κάνετε μόνες στο σπίτι το ωραιότερο nail art. Θα χρειαστείτε ένα ροζ-nude βερνίκι νυχιών, μια βάση, ένα top

coat, σκόνη glitter, ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ένα μικρό κομματάκι σφουγγάρι. Από εκεί και πέρα όλα είναι πανεύκολα. Στην περίπτωση που δεν έχετε ειδικό για τα νύχια glitter (και σας καταλαβαίνω πιστέψτε με, γιατί να έχετε αν δεν είστε οι ίδιες nail artists) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκιά σε μορφή σκόνης με χρυσό ή ασημί που σίγουρα υπάρχει στο νεσεσέρ σας.

Και ξεκινάτε: Αφαιρείτε τυχόν υπολείμματα από το προηγούμενο βερνίκι και καθαρίζετε καλά την επιφάνεια έτσι ώστε να μην υπάρχει λιπαρότητα. Περνάτε το base coat και περιμένετε λιγάκι να στεγνώσει. Στη συνέχεια απλώνετε την πρώτη στρώση από το βερνίκι. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ροζ, μπορεί να είναι οποιαδήποτε nude απόχρωση ή και μαύρο αν θέλετε κάτι πιο goth. Περιμένετε και πάλι για να στεγνώσει εντελώς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη caramellogram (@caramellogram) στις 1 Ιούν, 2018 στις 10:42 πμ PDT

Ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα σκόνης glitter στο σφουγγαράκι και το πιάνετε με το τσιμπιδάκι. Ταμπονάρετε στην άκρη του νυχιού ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα. Μπορείτε εναλλακτικά να το εφαρμόσετε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια super glam εκδοχή του mani. Καθώς επίσης το glitter μπορεί να έχει το αγαπημένο σας χρώμα, από έντονο φούξια, πράσινο, μπλε ή και unicorn. Αυτό έχει να κάνει με το look που θα υιοθετήσετε στη βραδινή σας έξοδο.

Τέλος απλώνετε το topa coat. Για λίγη ώρα πρέπει να προσέχετε. Μην μπείτε κατευθείαν στο μπάνιο για παράδειγμα.

Μην μου πείτε ότι είναι δύσκολο.

Διαβάστε ακόμη:

Tο βραδινό μακιγιάζ που σας προτείνει η Pat McGrath είναι ονειρεμένο (βίντεο)

Το μακιγιάζ του weekend είναι fresh κι απλό

Keywords
Τυχαία Θέματα