Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12- 16/11

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 12/11

To T-shirt με το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο ευκολότερο, ο πιο άνετος και ο πιο βολικός συνδυασμός που ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ – με αθλητικά για

ένα casual look και με ψηλοτάκουνα για ένα sexy. Σε αυτόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα γκρι ανθρακί T-shirt και ένα skinny μαύρο τζιν παντελόνι με σκίσιμο στο γόνατο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με τρουκς, τρία μεταλλικά κολιέ σε μαύρο και ασημί από το κατάστημα Funky Jewel στη Γλυφάδα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα open toe ροκ snake print πέδιλα, με χιαστί λουριά και τρουκς, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη μοβ υγρή σκιά Dazzleshadow Liquid Panthertized της MAC, το highlighter από την παλέτα Love You So Mochi της Nyx, το ρουζ και το κραγιόν από την παλέτα 12 Flash Color Case της εταιρείας Make Up For Ever και στα χείλη το Vinyl Gloss Νο 18 της Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τρίτη 13/11

Το Jumpsuit, ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια όλων των γυναικών. Και δικαιολογημένα, αφού με ένα μόνο ρούχο και μερικά αξεσουάρ μπορούν να φτιάξουν ένα σύνολο που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια μοβ ολόσωμη σεμιζιέ φόρμα με διπλή μανσέτα από την εταιρεία Desiree Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση, ένα χρυσό κολιέ με μικρά διακοσμητικά φλουριά Lifelikes και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες animal print γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές την σκιά Long Wear Cream Shadow Stick, Violet Run της Bobbi Brown που τοποθετήθηκε ως eyliner, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highlighting powder Pink Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Bubbles, Please της MAC, το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brownh και από πάνω το Vinyl Gloss, No 18 της Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τετάρτη 14/11

Το κοστούμι είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα σύνολα που εγγυώνται μια super stylish και άκρως επιβλητική εμφάνιση και είναι αυτό το διάστημα πιο επίκαιρο από ποτέ. Διαχρονικό, κομψό και φινετσάτο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να μην σας κάνει στιγμή να χάσετε τη θηλυκότητά σας. Θα σας συμβουλεύαμε να έχετε πάντα στην γκαρνταρόμπα σας ένα μαύρο ή λευκό αλλά και να επενδύσετε αυτή τη σεζόν σε ένα καρό. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα γκρι καρό κοστούμι με λεπτές λευκές και μπορντώ ρίγες από την εταιρεία matis. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο T-shirt, μια μαύρη used ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι μπορντώ καστόρινα Superga. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά ματιών J403 Ethereal της Inglot, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highlighter Born To Glow! της Nyx και στα χείλη το κραγιόν Angel της MAC και από πάνω το Gloss Volupte No 3 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με ένα ελαφρύ πιάσιμο στα πάνω με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Πέμπτη 15/11

Σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το western style που είναι ένα από τα πιο hot και διαδεδομένα trends αυτής της περιόδου και σας συστήνουμε να το ακολουθήσετε πιστά. Το είδαμε στις πασαρέλες των σχεδιαστών, συγκεκριμένα στην Isabel Marant η οποία άνοιξε την επίδειξή της με ρούχα που θύμιζαν έντονα την γκαρνταρόμπα της Dolly Parton, στον Fendi, οποίος πρόσθεσε στα looks του cowboy boots και μπαντάνες στο λαιμό και στον Calvin Klein, ο οποίος παρουσίασε μια σειρά από σύνολα με western πινελιές, που είχαν όμως φουτουριστική “διάθεση”. Στο western style έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο, διακοσμημένο με μαύρο ρέλι στα τελειώματα του γιακά και τις τσέπες του και μια μαύρη, ψηλόμεση φούστα, μέχρι τη μέση της γάμπας, από βολάν, τούλι και δαντέλα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη καουμπόικη ζώνη στη μέση με διπλή αγκράφα και μεταλλικά στοιχεία και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Demi Swipies Studio Effects της Ardell, το highlighter Ofra X Nikkie Tutorials που χρησιμοποιήθηκε και για γυαλάδες και για ρουζ και στα χείλη το κραγιόν Sandy B της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, ένα εύκολο χτένισμα και πολύ κολακευτικό που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Παρασκευή 16/11

Σας έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για το μαύρο φόρεμα που όλες πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας γιατί είναι διαχρονικό, σούπερ κομψό, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να σας βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπες. Αν ακόμα δεν έχετε έστω ένα στην κατοχή σας, ήρθε η ώρα να βγείτε στα μαγαζιά – είναι η κατάλληλη ευκαιρία αφού όλα έχουν προσφορές -και να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και τη σιλουέτα σας. Τι θα επιλέξετε; Μίνι, μίντι ή μακρύ; Σε αυτό το αγαπημένο λοιπόν ρούχο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο μίντι ελαστικό φόρεμα με φαρδιές τιράντες από την εταιρεία μόδας BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσές αλυσίδες στο λαιμό από το κατάστημα Yes I do και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μυτερά δετά booties, snake print, σε μαύρο και μπεζ από τα καταστήματα Olympic Stores στη Θεσσαλονίκη. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές σκιές από την παλέτα Cosmic Metals της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highiligting Powder, Opal Glow της εταιρείας Bobbi Brown και στα χείλη το True Love της Make Me Up Cosmetics και από πάνω το Vinyl Gloss No 07 της Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με ένα ελαφρύ πιάσιμο στα πάνω με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ και το επιλέγει συχνά η Jennifer Lopez. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, dolly parton, calvin klein, jennifer lopez, τζιν, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, γκρι, funky, jewel, ροκ, snake, print, dukas, liquid, mac, love, flash, color, super, fashion, milan, long, shadow, stick, run, pink, bubbles, angel, ysl, style, fendi, cowboy, boots, studio, βγείτε, προσφορες, στυλ, μπεζ, olympic, θεσσαλονικη, jennifer, lopez, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, bubbles, βγείτε, μποτες, αθλητικα, αξεσουαρ, βημα, γοβες, ρουχα, ωρα, bsb, dukas, fendi, flash, jennifer lopez, mac, olympic, ysl, ασημι, αυτια, βλεφαριδες, βραδυ, βρειτε, γκρι, γλυφαδα, γωγω, γονατο, διαστημα, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, ισια μαλλια, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μινι, μπορειτε, τζιν, παντα, ολοσωμη φορμα, πεδιλα, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, ροκ, σεζον, συγκεκριμενα, σειρα, στυλ, στυλιστα, σουπερ, τιραντες, τρια, φορμα, χειλη, χιαστι, ψηλοτακουνα, ωρες, angel, super, bobbi brown, boots, calvin klein, cowboy, color, δημητρης, dolly parton, εμφανισεις, love, fashion, funky, style, jewel, jennifer, λευκο, liquid, lopez, long, μπεζ, milan, ογκο, pink, print, run, studio, shadow, shirt, snake, υπεροχο, ζευγαρι, stick
Τυχαία Θέματα